Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij, onder zadeldak en met puntgevel, voorzien van vlechtingen. In de voorgevel vensters met luiken en schuiframen met goede roedenverdeling. Links een opkamer. Het achtergedeelte heeft in de re .. in Leerbroek

Boerderij

Recht van Ter Leede 4
4245KB Leerbroek (gemeente Zederik)
Zuid Holland

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Boerderij, onder zadeldak en met puntgevel, voorzien van vlechtingen. In de voorgevel vensters met luiken en schuiframen met goede roedenverdeling. Links een opkamer. Het achtergedeelte heeft in de re ..

BOERDERIJ, 18e eeuw, onder zadeldak en met puntgevel, voorzien van vlechtingen. In de voorgevel vensters met luiken en schuiframen met goede roedenverdeling. Links een opkamer. Het achtergedeelte heeft in de rechter zijgevel vensters met luiken en zes- en vierruitsschuiframen. Grote gepotdekselde stal met rieten zadeldak. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 24034
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij, onder zadeldak en met puntgevel, voorzien van vlechtingen. In de voorgevel vensters met luiken en schuiframen met goede roedenverdeling. Links een opkamer. Het achtergedeelte heeft in de re .. in Leerbroek

Pand, zonder verdieping onder pannen zadeldak. Twee vensters met luiken en zesruitsschuiframen

Recht van Ter Leede 1
Leerbroek (Gemeente Zederik)
PAND, eerste helft 19e eeuw, zonder verdieping onder pannen zadeldak. Twee vensters met luiken en zesruitsschuiframen.

Boerderij waarvan woongedeelte en stal een T-vormige plattegrond vormen

Dorpsweg 2
Leerbroek (Gemeente Zederik)
BOERDERIJ, 17e eeuw, waarvan woongedeelte en stal een T-vormige plattegrond vormen. In het door een half zadeldak gedekte woongedeelte link..

Dorpskerk

Dorpsweg 10
Leerbroek (Gemeente Zederik)
De Hervormde KERK bestaat uit het zes travee├źn lange, in hout overwelfde schip van de middeleeuwse dorpskerk, eerste helft 16e eeuw. Uitge..

Toren der Dorpskerk

Dorpsweg 10Ongd
Leerbroek (Gemeente Zederik)
TOREN der Herv. Kerk. Fors laat-gotisch bouwwerk, omstreeks 1500, bestaande uit drie geledingen, waarvan de bovenste aan de vier zijden gel..

Gepleisterde boerderij, onder rieten wolfdak. Rechts een opkamer. Vensters met luiken en schuiframen met goede roedenverdeling

Hoogeind 19
Leerdam
Gepleisterde boerderij, 18e eeuw onder rieten wolfdak. Rechts een opkamer. Vensters met luiken en schuiframen met goede roedenverdeling.

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij, onder zadeldak en met puntgevel, voorzien van vlechtingen. In de voorgevel vensters met luiken en schuiframen met goede roedenverdeling. Links een opkamer. Het achtergedeelte heeft in de re .. in Leerbroek

Foto's (14)

Alle 14 foto's weergeven