Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Gedeelte van drie landarbeiderswoningen, in elkaars verlengde onder een met riet gedekt zadeldak gelegen. Puntgevel met vlechtingen; vensters met oude kozijnen, schuiframen met kleine roedenverdeling .. in Laren

Woonhuis

Ambachtstraat 11
1251PZ Laren
Noord Holland

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Gedeelte van drie landarbeiderswoningen, in elkaars verlengde onder een met riet gedekt zadeldak gelegen. Puntgevel met vlechtingen; vensters met oude kozijnen, schuiframen met kleine roedenverdeling ..

Gedeelte van drie landarbeiderswoningen, in elkaars verlengde onder een met riet gedekt zadeldak gelegen, 18e eeuw. Puntgevel met vlechtingen; vensters met oude kozijnen, schuiframen met kleine roedenverdeling en luiken. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 23934
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Gedeelte van drie landarbeiderswoningen, in elkaars verlengde onder een met riet gedekt zadeldak gelegen. Puntgevel met vlechtingen; vensters met oude kozijnen, schuiframen met kleine roedenverdeling .. in Laren

Gedeelte van drie landarbeiderswoningen, in elkaars verlengde onder een met riet gedekt zadeldak gelegen, 18e eeuw. Vensters met luiken en 30-ruitssch ..

Ambachtstraat 13
Laren
Gedeelte van drie landarbeiderswoningen, in elkaars verlengde onder een met riet gedekt zadeldak gelegen, 18e eeuw. Vensters met luiken en 3..

Gedeelte van drie landarbeiderswoningen in elkaars verlengde onder een met riet gedekt zadeldak gelegen. Puntgevel aan de voorzijde, met vlechtingen, ..

Zevenend 4C
Laren
Gedeelte van drie landarbeiderswoningen in elkaars verlengde onder een met riet gedekt zadeldak gelegen, 18e eeuw. Puntgevel aan de voorzijd..

Boerderij, woonhuis met flauwhellend zadeldak in topgevels eindigend, haaks hierop bedrijfsgedeelte zijbaander, schuiframen met kleine roeden deels me ..

Zevenend 6
Laren
Boerderij, woonhuis met flauwhellend zadeldak in topgevels eindigend, haaks hierop bedrijfsgedeelte zijbaander, schuiframen met kleine roede..

Boerderij, topgevel, langhuis, schuiframen met kleine roeden en halve luiken

Zijtak 4
Laren
Boerderij, topgevel, langhuis, schuiframen met kleine roeden en halve luiken.

Boerderij, langhuistype met rietgedekt dak, laag langgerekt gebouw, zijbaander

Zevenend 8
Laren
Boerderij, langhuistype met rietgedekt dak, laag langgerekt gebouw, zijbaander.

Kaart & Routeplanner

Route naar Gedeelte van drie landarbeiderswoningen, in elkaars verlengde onder een met riet gedekt zadeldak gelegen. Puntgevel met vlechtingen; vensters met oude kozijnen, schuiframen met kleine roedenverdeling .. in Laren

Foto's (1)