Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Dubbel huis met gevel voorzien van een middenrisaliet onder rechte lijst, die evenals de deuromlijsting, deur en stoeppalen in Amsterdam

Woonhuis

Keizersgracht 579 A
1017DR Amsterdam
Noord Holland

Bouwjaar: 17e/19e eeuw


Beschrijving van Dubbel huis met gevel voorzien van een middenrisaliet onder rechte lijst, die evenals de deuromlijsting, deur en stoeppalen

Dubbel huis met gevel voorzien van een middenrisaliet (XVII B) onder rechte lijst, die evenals de deuromlijsting, deur en stoeppalen uit XIX B dateert. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 2386
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Dubbel huis met gevel voorzien van een middenrisaliet onder rechte lijst, die evenals de deuromlijsting, deur en stoeppalen in Amsterdam

Kantoorgebouw met bijbehorend hek als erfscheiding

Keizersgracht 569
Amsterdam
Inleiding Een in 1894 tot stand gekomen KANTOORGEBOUW met bijbehorend HEK als erfscheiding, gebouwd in opdracht van J.A.C. van Leeuwen en o..

Pand met gevel onder holle rechte lijst

Keizersgracht 583
Amsterdam
Pand met gevel onder holle rechte lijst (XVIIIa). Deuromlijsting uit de bouwtijd. 5 stoeppalen, waarvan een gemeenschappelijke met 585.

Kantoorgebouw

Keizersgracht 573
Amsterdam
Inleiding Een in 1909-1910 tot stand gekomen KANTOORGEBOUW. Inpandig verder een conciƫrgewoning. Opdrachtgever was de N.V. Nederlandsch In..

Pand met gevel onder holle rechte lijst

Keizersgracht 585
Amsterdam
Pand met gevel onder holle rechte lijst (XVIIIa). Deuromlijsting uit de bouwtijd. 5 stoeppalen, waarvan een gemeenschappelijk met 583.

Pand met gevel onder klokvormige top (xix

Keizersgracht 632
Amsterdam
Pand met gevel (XVIIIa) onder klokvormige top (XIX A)

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)