Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Voordeur en vensteromlijstingen met afgeschuinde hoeken. Voordeur met na-empire velden. Stoepafzetting door houten palen verbonden door ijzeren st .. in Colijnsplaat

Woonhuis

Voorstraat 69
4486AJ Colijnsplaat (gemeente Noord Beveland)
Zeeland


Beschrijving van Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Voordeur en vensteromlijstingen met afgeschuinde hoeken. Voordeur met na-empire velden. Stoepafzetting door houten palen verbonden door ijzeren st ..

Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Voordeur en vensteromlijstingen met afgeschuinde hoeken. Voordeur met na-empire velden. Stoepafzetting door houten palen verbonden door ijzeren staven. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 23790
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Voordeur en vensteromlijstingen met afgeschuinde hoeken. Voordeur met na-empire velden. Stoepafzetting door houten palen verbonden door ijzeren st .. in Colijnsplaat

Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Schuifvensters. Voordeur met na-empire panelen en een omlijsting uit dezelfde periode

Voorstraat 67
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Schuifvensters. Voordeur met na-empire panelen en een omlijsting uit dezelfde periode.

Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top, voordeur- en vensteromlijstingen met afgeronde hoeken. Voordeur met na-empire velden. Stoepafzet ..

Voorstraat 61
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
HUIS met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top, voordeur- en vensteromlijstingen met afgeronde hoeken. Voordeur met na-empire velden. ..

Gepleisterde lijstgevel, schuifvensters met brede middenstijl gedecoreerd met bladmotief. Het huis achter deze gevel vernieuwd

Voorstraat 59
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
Gepleisterde lijstgevel, schuifvensters met brede middenstijl gedecoreerd met bladmotief. Het huis achter deze gevel vernieuwd.

Veerhuis

Havenstraat 11
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
Het Veerhuis. Op de Zeedijk bij de haven staand fors rechthoekig pand, dat uitziet op de Voorstraat. Van de vijf travee├źn van de gevel aan ..

Pand met lijstgevel aan de straat, voordeuromlijsting met bovenlicht en verdiepte panelen in de zijposten, 6-ruits schuifvensters met rode strekken en ..

Voorstraat 53
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
Pand met lijstgevel aan de straat, voordeuromlijsting met bovenlicht en verdiepte panelen in de zijposten, 6-ruits schuifvensters met rode s..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Voordeur en vensteromlijstingen met afgeschuinde hoeken. Voordeur met na-empire velden. Stoepafzetting door houten palen verbonden door ijzeren st .. in Colijnsplaat