Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top, voordeur- en vensteromlijstingen met afgeronde hoeken. Voordeur met na-empire velden. Stoepafzetting door houten palen, door ijzeren staven verbon .. in Colijnsplaat

Woonhuis

Voorstraat 61
4486AJ Colijnsplaat (gemeente Noord Beveland)
Zeeland


Beschrijving van Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top, voordeur- en vensteromlijstingen met afgeronde hoeken. Voordeur met na-empire velden. Stoepafzetting door houten palen, door ijzeren staven verbon ..

HUIS met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top, voordeur- en vensteromlijstingen met afgeronde hoeken. Voordeur met na-empire velden. Stoepafzetting door houten palen, door ijzeren staven verbonden. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 23788
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top, voordeur- en vensteromlijstingen met afgeronde hoeken. Voordeur met na-empire velden. Stoepafzetting door houten palen, door ijzeren staven verbon .. in Colijnsplaat

Gepleisterde lijstgevel, schuifvensters met brede middenstijl gedecoreerd met bladmotief. Het huis achter deze gevel vernieuwd

Voorstraat 59
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
Gepleisterde lijstgevel, schuifvensters met brede middenstijl gedecoreerd met bladmotief. Het huis achter deze gevel vernieuwd.

Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Schuifvensters. Voordeur met na-empire panelen en een omlijsting uit dezelfde periode

Voorstraat 67
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Schuifvensters. Voordeur met na-empire panelen en een omlijsting uit dezelfde periode.

Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Voordeur en vensteromlijstingen met afgeschuinde hoeken. Voordeur met na-empire velden. Stoepafz ..

Voorstraat 69
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Voordeur en vensteromlijstingen met afgeschuinde hoeken. Voordeur met na-empire velden..

Pand met lijstgevel aan de straat, voordeuromlijsting met bovenlicht en verdiepte panelen in de zijposten, 6-ruits schuifvensters met rode strekken en ..

Voorstraat 53
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
Pand met lijstgevel aan de straat, voordeuromlijsting met bovenlicht en verdiepte panelen in de zijposten, 6-ruits schuifvensters met rode s..

Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Vernieuwde vensters. Hardstenen stoeppalen, verbonden door ijzeren staven

Voorstraat 51
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Vernieuwde vensters. Hardstenen stoeppalen, verbonden door ijzeren staven.

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top, voordeur- en vensteromlijstingen met afgeronde hoeken. Voordeur met na-empire velden. Stoepafzetting door houten palen, door ijzeren staven verbon .. in Colijnsplaat