Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Gepleisterde lijstgevel, schuifvensters met brede middenstijl gedecoreerd met bladmotief. Het huis achter deze gevel vernieuwd in Colijnsplaat

Woonhuis

Voorstraat 59
4486AJ Colijnsplaat (gemeente Noord Beveland)
Zeeland


Beschrijving van Gepleisterde lijstgevel, schuifvensters met brede middenstijl gedecoreerd met bladmotief. Het huis achter deze gevel vernieuwd

Gepleisterde lijstgevel, schuifvensters met brede middenstijl gedecoreerd met bladmotief. Het huis achter deze gevel vernieuwd. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 23787
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Gepleisterde lijstgevel, schuifvensters met brede middenstijl gedecoreerd met bladmotief. Het huis achter deze gevel vernieuwd in Colijnsplaat

Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top, voordeur- en vensteromlijstingen met afgeronde hoeken. Voordeur met na-empire velden. Stoepafzet ..

Voorstraat 61
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
HUIS met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top, voordeur- en vensteromlijstingen met afgeronde hoeken. Voordeur met na-empire velden. ..

Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Schuifvensters. Voordeur met na-empire panelen en een omlijsting uit dezelfde periode

Voorstraat 67
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Schuifvensters. Voordeur met na-empire panelen en een omlijsting uit dezelfde periode.

Pand met lijstgevel aan de straat, voordeuromlijsting met bovenlicht en verdiepte panelen in de zijposten, 6-ruits schuifvensters met rode strekken en ..

Voorstraat 53
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
Pand met lijstgevel aan de straat, voordeuromlijsting met bovenlicht en verdiepte panelen in de zijposten, 6-ruits schuifvensters met rode s..

Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Voordeur en vensteromlijstingen met afgeschuinde hoeken. Voordeur met na-empire velden. Stoepafz ..

Voorstraat 69
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Voordeur en vensteromlijstingen met afgeschuinde hoeken. Voordeur met na-empire velden..

Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Vernieuwde vensters. Hardstenen stoeppalen, verbonden door ijzeren staven

Voorstraat 51
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Vernieuwde vensters. Hardstenen stoeppalen, verbonden door ijzeren staven.

Kaart & Routeplanner

Route naar Gepleisterde lijstgevel, schuifvensters met brede middenstijl gedecoreerd met bladmotief. Het huis achter deze gevel vernieuwd in Colijnsplaat