Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gepleisterd tuitgeveltje aan de straat, schuifvensters voordeur met bovenlicht in Colijnsplaat

Woonhuis

Voorstraat 9
4486AH Colijnsplaat (gemeente Noord Beveland)
Zeeland

Bouwjaar: 1729


Beschrijving van Huis met gepleisterd tuitgeveltje aan de straat, schuifvensters voordeur met bovenlicht

Huis met gepleisterd tuitgeveltje aan de straat, schuifvensters voordeur met bovenlicht, jaarankers 1729. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 23778
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gepleisterd tuitgeveltje aan de straat, schuifvensters voordeur met bovenlicht in Colijnsplaat

Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Voordeuromlijsting. Stoepafperking door houten paaltjes met staafijzers

Voorstraat 25
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
Huis met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Voordeuromlijsting. Stoepafperking door houten paaltjes met staafijzers.

Pand met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Raam- en deuromlijstingen met afgeronde hoeken. Voordeur met na-empire panelen. Stoepafzetting d ..

Voorstraat 27
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
Pand met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Raam- en deuromlijstingen met afgeronde hoeken. Voordeur met na-empire panelen. Stoepa..

NH kerk

Havelaarstraat 30
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
Ned. Herv. Kerk. Eenvoudige zaalkerk, blijkens ingemetselde memoriesteen "herbouwd" in 1769. Inwendig: preekstoel met klankbord, koperen doo..

Toren NH kerk

Havelaarstraat 30
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
TOREN der Ned. Herv. Kerk. Lage, zeer eenvoudige toren, terzijde naast de zaalkerk geplaatst, in de lengteas van de Voorstraat. Mechanisch t..

Pand met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Raam- en deuromlijsting met afgeschuinde hoeken. Voordeur met na-empire panelen. Stoepafzetting ..

Voorstraat 31
Colijnsplaat (Gemeente Noord Beveland)
Pand met gepleisterde lijstgevel met ingezwenkte top. Raam- en deuromlijsting met afgeschuinde hoeken. Voordeur met na-empire panelen. Stoep..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met gepleisterd tuitgeveltje aan de straat, schuifvensters voordeur met bovenlicht in Colijnsplaat

Foto's (1)