Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij met links onderkelderd woongedeelte onder met riet gedekt wolfdak. Vensters met zesruitsramen. Bovenvensters met middenstijlen in Bruchem

Boerderij

Peperstraat 8
5314AN Bruchem (gemeente Zaltbommel)
Gelderland

Bouwjaar: 1791 (ankers)


Beschrijving van Boerderij met links onderkelderd woongedeelte onder met riet gedekt wolfdak. Vensters met zesruitsramen. Bovenvensters met middenstijlen

Boerderij met links onderkelderd woongedeelte onder met riet gedekt wolfdak. Ankers: A.V.G.B. 1791. Vensters met zesruitsramen. Bovenvensters met middenstijlen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 23615
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij met links onderkelderd woongedeelte onder met riet gedekt wolfdak. Vensters met zesruitsramen. Bovenvensters met middenstijlen in Bruchem

Boerderij. Het woongedeelte heeft een met riet gedekt wolfdak. Vensters met luiken en 25-, 15- en 12 ruitsramen

Peperstraat 27
Bruchem (Gemeente Zaltbommel)
Boerderij, blijkens jaartalsteen uit 1839. Het woongedeelte heeft een met riet gedekt wolfdak. Vensters met luiken en 25-, 15- en 12 ruitsra..

Huis "Groenhoven"

Dorpsstraat 6
Bruchem (Gemeente Zaltbommel)
HUIS "Groenhoven". Landhuis uit het tweede kwart der 19e eeuw in late Empirevormen, gelegen in een houtrijke tuin. Voorgevel met bakstenen p..

Hervormde Kerk. Gepleisterde, eenbeukige gotische kerk

Kerkplein 1
Bruchem (Gemeente Zaltbommel)
Herv. Kerk. Gepleisterde, eenbeukige gotische kerk, 14e-15e eeuw, met driezijdige koorsluiting en rechthoekige kapel aan de zuidzijde. Westp..

witte watertoren

steenweg 90a
zaltbommel
Watertoren.

Hoeve onder schilddak met riet gedekt. Voorgevel van gele steen met rode vensterstrekken. Vensters met luiken en zesruitsramen. Het onderkelderde huis ..

Akkerstraat 1
Bruchem (Gemeente Zaltbommel)
Hoeve onder schilddak met riet gedekt. 18e eeuw. Voorgevel van gele steen met rode vensterstrekken. Vensters met luiken en zesruitsramen. He..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)