Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met restanten van de middeleeuwse stadsmuur en gepleisterde lijstgevel onder omlopend schilddak met hoekschoorstenen (vormt een geheel met nr. 31) in Kampen

Woonhuis

Voorstraat 33
8261HP Kampen
Overijssel

Bouwjaar: 1825-1875 1875 1825-1875


Beschrijving van Pand met restanten van de middeleeuwse stadsmuur en gepleisterde lijstgevel onder omlopend schilddak met hoekschoorstenen (vormt een geheel met nr. 31)

Pand onder omlopend schilddak met hoekschoorstenen. Gepleisterde lijstgevel met gekoppelde voordeuren. XIX b/c. Vormt een geheel met het buurnummer 31. Tevens van belang wegens de (mogelijke) aanwezigheid van restanten van de middeleeuwse stadsmuur. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 23370
Laatste wijziging: 2014-10-12 19:38:37.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met restanten van de middeleeuwse stadsmuur en gepleisterde lijstgevel onder omlopend schilddak met hoekschoorstenen (vormt een geheel met nr. 31) in Kampen

Pand met restanten van de middeleeuwse stadsmuur (vormt een geheel met nr. 33)

Voorstraat 31
Kampen
Pand onder omlopend schilddak met hoekschoorstenen. Gepleisterde lijstgevel met gekoppelde voordeuren. XIXb/c. Vormt een geheel met het buur..

Pand met restanten van de middeleeuwse stadsmuur

Voorstraat 35
Kampen
Het pand van belang wegens de (mogelijke) aanwezigheid van restanten van de middeleeuwse stadsmuur.

Pastorie van de voorm. Paterskerk

Voorstraat 26I
Kampen
Fors pand met in lagen opgebouwde topgevels, verwant aan het Gelderse type. Aanzetten van pinakels op de uitspringende hoeken van de topgeve..

Pand met restanten van de middeleeuwse stadsmuur

Voorstraat 29
Kampen
Het pand van belang wegens de (mogelijke) aanwezigheid van restanten van de middeleeuwse stadsmuur.

Korfboogvormig poortje met natuurstenen met natuurstenen lijst waarop drie bekroonde bollen

Voorstraat 24
Kampen
Korfboogvormig poortje met natuurstenen imposten en geprofileerde sluitsteen gevat tussen twee pilasters die een afsluitende geprofileerde n..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand met restanten van de middeleeuwse stadsmuur en gepleisterde lijstgevel onder omlopend schilddak met hoekschoorstenen (vormt een geheel met nr. 31) in Kampen

Foto's (1)