Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met eenvoudige aan weerszijden door gepleisterde lisenen begrensde lijstgevel en mansardekap met dakkapel in Kampen

Woonhuis

De la Sablonierekade 6
8261JN Kampen
Overijssel

Bouwjaar: 1875-1900 1900 1875-1900


Beschrijving van Pand met eenvoudige aan weerszijden door gepleisterde lisenen begrensde lijstgevel en mansardekap met dakkapel

Pand met eenvoudige lijstgevel; het gevelvlak aan weerszijden begrensd door gepleisterde lisenen. Mansardekap met dakkapel. XIXd. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 23243
Laatste wijziging: 2014-10-12 19:38:37.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met eenvoudige aan weerszijden door gepleisterde lisenen begrensde lijstgevel en mansardekap met dakkapel in Kampen

Pand met eenvoudige aan weerszijden door gepleisterde lisenen begrensde lijstgevel en mansardekap met dakkapel

De la Sablonierekade 7
Kampen
PAND met eenvoudige lijstgevel; het gevelvlak aan weerszijden begrensd door gepleisterde lisenen. Mansardekap met dakkapel. XIXd.

Pand met eenvoudige en aan weerszijden door gepleisterde lisenen begrensde lijstgevel

De la Sablonierekade 4
Kampen
Pand met eenvoudig lijstgevel; het gevelvlak aan weerszijden begrensd door gepleisterde lisenen. XXa. Een van de vier aaneengesloten huizen ..

Pand met gepleisterde lijstgevel en schilddak

De la Sablonierekade 8
Kampen
Pan met gepleisterde lijstgevel en schilddak; XIXc. Een van de tien gelijksoortige aaneengesloten panden die tesamen een karakteristiek onde..

Pand met eenvoudige en aan weerszijden door gepleisterde lisenen begrensde lijstgevel

De la Sablonierekade 3
Kampen
Pand met eenvoudige lijstgevel; het gevelvlak aan weerszijden begrensd door gepleisterde lisenen. XXa. Een van de vier aaneengesloten huizen..

Pand met gepleisterde lijstgevel en schilddak

De la Sablonierekade 9
Kampen
Pand met gepleisterde lijstgevel en schilddak, XIXc. Een van de tien gelijksoortige aaneengesloten panden die tesamen een karakteristiek ond..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand met eenvoudige aan weerszijden door gepleisterde lisenen begrensde lijstgevel en mansardekap met dakkapel in Kampen

Foto's (1)