Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Cambron in Hulst

Gebouw

Steenstraat 14
4561AS Hulst
Zeeland


Beschrijving van Cambron

Hoog hoekpand onder zadeldak. V.m. Refugie Cambronne. Pui gewijzigd, winkelvensters ingebroken aan weerszijden van de hoge entree, die een hardstenen omlijsting heeft met gruilande-motief. Verdieping 6-ruits schuifvensters met geprofileerde natuurstenen onderdorpels. Fraaie topgevel aan de Pierssenstraat, voorzien van pinakel en natuurstenen waterlijsten. Metseltekens in het metselwerk. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 22779
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Cambron in Hulst

Zeer breed dwarspand, met gepleisterde gedecoreerde lijstgevel

Steenstraat 23
Hulst
Zeer breed dwarspand XIXd, met gepleisterde gedecoreerde lijstgevel. Zijgevel en aangebouwde nieuwe vleugel aan de kleine Zwanenstraat.

Pand met rechte gevel voorzien van gestucte lijst

Steenstraat 20
Hulst
Pand met rechte gevel voorzien van gestucte lijst. Hardstenen voordeuromlijsting en op de verdieping 6-ruits vensters met hardstenen geprofi..

Pand met rechte lijstgevel op hardstenen plint

Steenstraat 25
Hulst
Pand met rechte lijstgevel op hardstenen plint. Hardstenen voordeuromlijsting. 6- en 8-ruits schuifvensters met hardstenen geprofileerde ond..

Huis xixc, de bakstenen gevel voorzien van hardstenen plint, hardstenen voordeuromlijsting, 6-ruits schuifvensters met hardstenen onderdorpels en boog ..

Steenstraat 27
Hulst
Huis XIXc, de bakstenen gevel voorzien van hardstenen plint, hardstenen voordeuromlijsting, 6-ruits schuifvensters met hardstenen onderdorpe..

Pand met gepleisterde rechte gevel, lijst met tanding

Steenstraat 19
Hulst
Pand met gepleisterde rechte gevel, lijst met tanding. 4- en 6-ruits schuifvensters.

Kaart & Routeplanner

Route naar Cambron in Hulst

Foto's (2)