Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Gracht en omwalling noordzijde van de stad van Noorderstraat tot voorbij de Oosterpoort, waarin de Oosterpoort en Mariatoren in Hoorn

Militair Object

Noorderstraat, Oosterplantsoen
1620AA Hoorn
Noord Holland


Beschrijving van Gracht en omwalling noordzijde van de stad van Noorderstraat tot voorbij de Oosterpoort, waarin de Oosterpoort en Mariatoren

Gracht en omwalling noordzijde van de stad van Noorderstraat tot voorbij de Oosterpoort, waarin de Oosterpoort en Mariatoren. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 22604
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Gracht en omwalling noordzijde van de stad van Noorderstraat tot voorbij de Oosterpoort, waarin de Oosterpoort en Mariatoren in Hoorn

't Rooie Dorp: woningblok van twee arbeiderswoningen

Venenlaan 25
Hoorn
Inleiding Klein WONINGBLOK bestaande uit 2 arbeiderswoningen, onderdeel van het woningbouwcomplex 't Rooie Dorp. Het woningblok maakt onder..

't Rooie Dorp: woningblok van twee arbeiderswoningen

Venenlaan 29
Hoorn
Inleiding WONINGBLOK bestaande uit 4 arbeiderswoningen onderdeel van het woningbouwcomplex 't Rooie Dorp, haaks op de Venenlaan gesitueerd..

't Rooie Dorp: woningblok van vier arbeiderswoningen

Venenlaan 37
Hoorn
Inleiding WONINGBLOK oorspronkelijk bestaande uit 4 arbeiderswoningen (thans 2 woningen en 4 garages) onderdeel van het woningbouwcomplex '..

't Rooie Dorp: woningblok van vier arbeiderswoningen

Venenlaan 53
Hoorn
Inleiding Klein WONINGBLOK bestaande uit vier arbeiderswoningen onderdeel van het woningbouwcomplex 't Rooie Dorp, als middenblok aan zuido..

't Rooie Dorp: woningblok van vier arbeiderswoningen

Venenlaan 45
Hoorn
Inleiding WONINGBLOK bestaande uit 4 arbeiderswoningen, onderdeel van het woningbouwcomplex 't Rooie Dorp, haaks op de Venenlaan gesitueerd..

Kaart & Routeplanner

Route naar Gracht en omwalling noordzijde van de stad van Noorderstraat tot voorbij de Oosterpoort, waarin de Oosterpoort en Mariatoren in Hoorn

Foto's (1)