Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met gepleisterde gevel waarin smalle hoeklisenen en een middenrisaliet bekroond door halfronde dakkapel. Pui modern. Stoep met hek. Zadeldak met rode pannen en zwarte pannen op voorste schild in Hoorn

Woonhuis

Roode Steen 14
1621CV Hoorn
Noord Holland

Bouwjaar: Vroeg 19e eeuw


Beschrijving van Pand met gepleisterde gevel waarin smalle hoeklisenen en een middenrisaliet bekroond door halfronde dakkapel. Pui modern. Stoep met hek. Zadeldak met rode pannen en zwarte pannen op voorste schild

Vroeg 19e eeuws pand met gepleisterde gevel waarin smalle hoeklisenen en een middenrisaliet bekroond door halfronde dakkapel. Pui modern. Stoep met hek.Zadeldak met rode pannen en zwarte pannen op voorste schild. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 22570
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met gepleisterde gevel waarin smalle hoeklisenen en een middenrisaliet bekroond door halfronde dakkapel. Pui modern. Stoep met hek. Zadeldak met rode pannen en zwarte pannen op voorste schild in Hoorn

Pand met ingezwenkte halsgevel; oude roeden in de vensters; pui gewijzigd

Grote Noord 1
Hoorn
17e eeuws pand met ingezwenkte halsgevel, 1698; oude roeden in de vensters; pui gewijzigd.

Van top beroofd zeer hoog pand, waarvan begane grond, 1e en 2e verdieping met hoek- en strekblokken de gevel vormen. Vensters begane grond en verdiepi ..

Grote Noord 3
Hoorn
Van top beroofd zeer hoog pand, waarvan begane grond, 1e en 2e verdieping met hoek- en strekblokken de gevel vormen. Vensters begane grond e..

Vijf traveeën breed sober pand met rechte kroonlijst en dakkapel

Roode Steen 15
Hoorn
Vijf traveeën breed sober pand met rechte kroonlijst en dakkapel, XVIII B. Omlijste deurpartij. Stoep met hek, pompvoet. Zadeldak met rode ..

Poortje met stoep en stoephek

Roode Steen 15
Hoorn
Inleiding POORTJE met STOEP en STOEPHEK uit omstreeks 1880, gelegen aan de zuidwestzijde van het Rode Steen, rechts (NW) naast de voormalig..

Huis met monumentale bakstenen gevel van vijf traveeën, afgesloten door klassiek hoofdgestel met metopen en triglyphen

Roode Steen 1
Hoorn
Huis met monumentale bakstenen gevel van vijf traveeën, afgesloten door klassiek hoofdgestel met metopen en triglyphen, 1790; opzetstuk met..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand met gepleisterde gevel waarin smalle hoeklisenen en een middenrisaliet bekroond door halfronde dakkapel. Pui modern. Stoep met hek. Zadeldak met rode pannen en zwarte pannen op voorste schild in Hoorn

Foto's (1)