Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij van het Kempische langgeveltype, rieten wolfdak met voet met pannen, kruiskozijnen met kleine roedenverdeling en luiken in Lage Mierde

Boerderij

Wellenseind 6
5094EG Lage Mierde (gemeente Reusel De Mierden)
Noord Brabant


Beschrijving van Boerderij van het Kempische langgeveltype, rieten wolfdak met voet met pannen, kruiskozijnen met kleine roedenverdeling en luiken

BOERDERIJ van het Kempische langgeveltype, rieten wolfdak met voet met pannen, kruiskozijnen met kleine roedenverdeling en luiken. Gerestaureerd. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 22241
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij van het Kempische langgeveltype, rieten wolfdak met voet met pannen, kruiskozijnen met kleine roedenverdeling en luiken in Lage Mierde

Villa De Mispelbocht

Kloosterstraat 41
Lage Mierde (Gemeente Reusel De Mierden)
Inleiding De VILLA "DE MISPELBOCHT" is gebouwd in 1932 en vertoont stijlelementen van de Amsterdamse School en de Nieuwe Zakelijkheid. De v..

R.K. kerk van St. Stephanus

Dorpsplein 1
Lage Mierde (Gemeente Reusel De Mierden)
R.K. KERK van St. Stephanus. Gotische kerk met 15e eeuws basilicaal schip. Vlakke spaarvelden met gekoppelde rondbogen. Dwarspand en koor ui..

Toren van de R.K. Kerk

Dorpsplein 1
Lage Mierde (Gemeente Reusel De Mierden)
Toren van de R.K. Kerk met overhoekse steunberen aan de westzijde. Veelhoekige traptoren aan de noordoostzijde. Mechanisch torenuurwerk, fir..

Landgoed de Utrecht: dienstwoning met kleine schuur

Vier Winden 2
Esbeek (Gemeente Hilvarenbeek)
Inleiding. DIENSTWONING met kleine SCHUUR, gebouwd omstreeks 1920, is gelegen als tweede in een rij van vier woningen op de zuidoostelijke ..

De Utrecht: dienstwoning met grote schuur

Vier Winden 1
Esbeek (Gemeente Hilvarenbeek)
Inleiding. DIENSTWONING met grote SCHUUR, de eerste uit een reeks van vier, gebouwd in Traditionalistische stijl omstreeks 1920, is gelegen..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij van het Kempische langgeveltype, rieten wolfdak met voet met pannen, kruiskozijnen met kleine roedenverdeling en luiken in Lage Mierde