Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gebosseerd gepleisterde lijstgevel met platte voluten op de hoeken; met rode pannen belegd schilddak in Heusden

Woonhuis

Botermarkt 6
5256AV Heusden
Noord Brabant


Beschrijving van Huis met gebosseerd gepleisterde lijstgevel met platte voluten op de hoeken; met rode pannen belegd schilddak

Huis met gebosseerd gepleisterde lijstgevel met platte voluten op de hoeken; met rode pannen belegd schilddak. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 22016
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gebosseerd gepleisterde lijstgevel met platte voluten op de hoeken; met rode pannen belegd schilddak in Heusden

Huis onder hoog met rode pannen belegd schilddak en achtertopgevel; voorgevel gebosseerd grijsgepleisterd, kroonlijst met klossen en tandlijst; venste ..

Botermarkt 8
Heusden
HUIS onder hoog met rode pannen belegd schilddak en achtertopgevel; voorgevel gebosseerd grijsgepleisterd, kroonlijst met klossen en tandlij..

Huis onder schilddak en met eenvoudige gepleisterde lijstgevel, boven zesdelige schuiframen. Nog geheel woonhuis

Botermarkt 4
Heusden
HUIS onder schilddak en met eenvoudige gepleisterde lijstgevel, XIX A, boven zesdelige schuiframen. Nog geheel woonhuis.

Postkantoor

Botermarkt 2
Heusden
Inleiding. POSTKANTOOR met bovenwoning, in 1893 opgetrokken in Neo-gotische vormen met metselwerkdecoraties. Het ontwerp werd gemaakt door..

Huis met hoge, gepleisterde neogotische gevel met drie traveeen, elk omlijst met zware rolstaafprofielen, de vensters overtoogd met ezelsrugbogen, de ..

Botermarkt 3
Heusden
Huis met hoge, gepleisterde neogotische gevel uit omstreeks 1840, drie travee├źn, elk omlijst met zware rolstaafprofielen, de vensters overt..

Huis van vijf traveeen met gebosseerd gepleisterde lijstgevel, dwars schilddak, met aan de ene zijde een zij-topgevel

Botermarkt 1
Heusden
Huis van vijf travee├źn met gebosseerd gepleisterde lijstgevel, dwars schilddak, met aan de ene zijde een zij-topgevel.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)