Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij met woongedeelte evenwijdig aan de dijk en loodrecht daarop gebouwde stal, beide onder rieten wolfdaken. Het woongedeelte heeft vensters met twaalfruitsschuiframen en een zoldervenster onder .. in Spijk

Boerderij

Zuiderlingedijk 79
4211BA Spijk (gemeente Lingewaal)
Gelderland

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Boerderij met woongedeelte evenwijdig aan de dijk en loodrecht daarop gebouwde stal, beide onder rieten wolfdaken. Het woongedeelte heeft vensters met twaalfruitsschuiframen en een zoldervenster onder ..

Boerderij met woongedeelte evenwijdig aan de dijk en loodrecht daarop gebouwde stal, beide onder rieten wolfdaken. 18e eeuw. Het woongedeelte heeft vensters met twaalfruitsschuiframen en een zoldervenster onder opgewipt gedeelte van het dak. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21996
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij met woongedeelte evenwijdig aan de dijk en loodrecht daarop gebouwde stal, beide onder rieten wolfdaken. Het woongedeelte heeft vensters met twaalfruitsschuiframen en een zoldervenster onder .. in Spijk

Boerderij met woongedeelte parallel aan de dijk en loodrecht daarop gebouwde stal. Het woonhuis heeft een rieten zadeldak tussen puntgevels

Zuiderlingedijk 89
Spijk (Gemeente Lingewaal)
Boerderij met woongedeelte parallel aan de dijk en loodrecht daarop gebouwde stal. Het woonhuis heeft een rieten zadeldak tussen puntgevels..

Boerderij, evenwijdig aan de dijk gebouwd onder rieten wolfdak. Rechts de stal, opgetrokken van gepotdekselde houten delen. In het woongedeelte een si ..

Zuiderlingedijk 51
Spijk (Gemeente Lingewaal)
Boerderij, 17e eeuw (?), evenwijdig aan de dijk gebouwd onder rieten wolfdak. Rechts de stal, opgetrokken van gepotdekselde houten delen. In..

tussenstelling spijksche veld

tussenstelling spijksche veld
heukelum (Gemeente lingewaal)
Cluster 72. NIEUWE HOLLANDSE WATERLINIE Inleiding GRANAATVRIJE, BETONNEN SCHUILPLAATS MET BATTERIJ / EMPLACEMENT / AARDEN GESCHUTSOPSTELLI..

Boerderij onder afgewolfd rieten zadeldak, evenwijdig aan de dijk. In de huidige vorm eerste helft 19e eeuw, doch met ouder sierankers. Stal, loodrech ..

Zuiderlingedijk 39
Heukelum (Gemeente Lingewaal)
Boerderij onder afgewolfd rieten zadeldak, evenwijdig aan de dijk. In de huidige vorm eerste helft 19e eeuw, doch met ouder sierankers, 17e ..

Toren van de Hervormde Kerk

Kerkstraat 18
Kedichem (Gemeente Leerdam)
Toren der Herv. Kerk. Bij de in 1867 opgetrokken Ned. Herv. Kerk is de laatgotische toren der oude dorpskerk bewaard gebleven. Klokkenstoe..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij met woongedeelte evenwijdig aan de dijk en loodrecht daarop gebouwde stal, beide onder rieten wolfdaken. Het woongedeelte heeft vensters met twaalfruitsschuiframen en een zoldervenster onder .. in Spijk

Foto's (6)