Meer dan 63.000 rijksmonumenten


woonhuis in 's Hertogenbosch

Woonhuis

Stationsweg 27
5211TV 's Hertogenbosch
Noord Brabant


Beschrijving van woonhuis

Uit 1900 daterend, in schoon metselwerk opgetrokken pand met verdiepingen onder met pannen gedekt zadeldak, aan de voorzijde tegen tuitgevel met trappen en pinakels. Voorgevel met hardstenen plint, banden keperbooglijst boven verdieping blokken en jaartalstenen in natuursteen. Inpandige deur met bovenlicht en stoep; kelderlichten; rechtgesloten schuiframen in getoogde vensters met tegels in de boogvelden. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21859
Laatste wijziging: 2015-04-18 11:03:51.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van woonhuis in 's Hertogenbosch

woonhuis

Stationsweg 23
's Hertogenbosch
Uit ca.1900 daterend, in schoon metselwerk opgetrokken vlakgedekt pand met twee verdiepingen en een met leien gedekt dakschild aan de straat..

woonhuis

Stationsweg 29
's Hertogenbosch
Uit 1900 daterend, in schoon metselwerk opgetrokken pand met 2 verdiepingen onder omlopend schilddak; boven oostelijk deel een insteekkap te..

woonhuis

Stationsweg 33
's Hertogenbosch
Uit 1899 daterend, in schoon metselwerk opgetrokken hoekpand met verdieping onder met leien gedekt omlopend schilddak; in zuidgevel hoekrisa..

woonhuis

Stationsweg 21
's Hertogenbosch
Westelijke helft van uit ca. 1900 daterend, in schoon metselwerk opgetrokken pand met verdieping onder met leien gedekt omlopend schilddak m..

Oostelijke helft van

Stationsweg 19
's Hertogenbosch
Oostelijke helft van uit ca. 1900 daterend in schoon metselwerk opgetrokken pand met verdieping onder met leien gedekt omlopend schilddak me..

Kaart & Routeplanner

Route naar woonhuis in 's Hertogenbosch

Foto's (1)