Meer dan 63.000 rijksmonumenten


'Dit is in Vlymen' uit 1635. Huis met trapgevel met natuurstenen banden, blokken en waterlijsten in 's Hertogenbosch

Woonhuis

Smalle Haven 23
5211TJ 's Hertogenbosch
Noord Brabant


Beschrijving van 'Dit is in Vlymen' uit 1635. Huis met trapgevel met natuurstenen banden, blokken en waterlijsten

'Dit is in Vlymen' uit 1635. HUIS met trapgevel met natuurstenen banden, blokken en waterlijsten. Vensters der eerste verdieping met Tudorboogvormige, die der tweede verdieping met korfbogige ontlastingsbogen. Zandstenen gevelsteen met gezicht op Vlijmen. Gerestaureerd in 1923. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21846
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van 'Dit is in Vlymen' uit 1635. Huis met trapgevel met natuurstenen banden, blokken en waterlijsten in 's Hertogenbosch

woonhuis

Brede Haven 5
's Hertogenbosch
Inleiding. WOONHUIS met voormalige bedrijfsruimte op de begane grond, in 1889 gebouwd in Neo-Renaissance vormen. Rond 1995 gerenoveerd. Om..

Voorhuis met vast achterhuis met twee verdiepingen onder met blauwe Hollandse pannen gedekt schilddak

Brede Haven 2
's Hertogenbosch
In oorsprong 16e eeuws pand - voorhuis met vast achterhuis - met twee verdiepingen onder met blauwe Hollandse pannen gedekt schilddak. In 18..

De Steur

Visstraat 24
's Hertogenbosch
'De Steur', 1635 blijkens jaartal in de top. Huis met trapgevel met voluutvormige dekstukken. Op de tweede verdieping pilasters die de ontl..

Huis met trapgevel

Visstraat 6
's Hertogenbosch
Huis met trapgevel. Eerste en tweede verdieping door lijsten van elkaar gescheiden en ieder met toscaanse pilasters. Gebogen topfronton met ..

gebouw

Visstraat 52
's Hertogenbosch
Hoekgebouwtjes behorende tot de voormalige, omstreeks 1870 gebouwde visbank. In schoon metselwerk opgetrokken pandjes ter grootte van een ve..

Kaart & Routeplanner

Route naar 'Dit is in Vlymen' uit 1635. Huis met trapgevel met natuurstenen banden, blokken en waterlijsten in 's Hertogenbosch