Meer dan 63.000 rijksmonumenten


In schoon metselwerk opgetrokken pand met verdieping onder met blauwe Hollandse pannen gedekt zadeldak in 's Hertogenbosch

Woonhuis

Sint Geertruikerkhof 6
5211ST 's Hertogenbosch
Noord Brabant


Beschrijving van In schoon metselwerk opgetrokken pand met verdieping onder met blauwe Hollandse pannen gedekt zadeldak

In schoon metselwerk opgetrokken pand (XIX B) met verdieping onder met blauwe Hollandse pannen gedekt zadeldak met schild (voor) en met wolfeind (achter) en met tegen de westgevel een aanbouw zonder verdieping onder met blauwe Hollandse pannen gedekt zadeldak met schild. Deur met gedeeld bovenlicht en 6-ruits schuiframen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21831
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van In schoon metselwerk opgetrokken pand met verdieping onder met blauwe Hollandse pannen gedekt zadeldak in 's Hertogenbosch

Brandspuithuisje

Sint Geertruikerkhof 4
's Hertogenbosch
Brandspuithuisje (XIX A); in schoon metselwerk opgetrokken puntgevel met rechtgesloten dubbele deur, gemetselde cordonlijsten en hoekblokken..

Eenvoudig pand met twee verdiepingen onder met rode pannen gedekt schilddak

Sint Geertruikerkhof 2
's Hertogenbosch
Eenvoudig pand (XIX A) met twee verdiepingen onder met rode pannen gedekt schilddak. Voorgevel op begane grond gepleisterd en afgesloten met..

In de witte Pluym

Orthenstraat 59
's Hertogenbosch
Huis met halsgevel uit de 18e eeuw.

In schoon metselwerk opgetrokken pand onder met blauwe Hollandse pannen gedekt schilddak

Orthenstraat 65
's Hertogenbosch
In schoon metselwerk opgetrokken pand (XIXb) onder met blauwe Hollandse pannen gedekt schilddak; op de begane grond in het midden een brede ..

De Camere

Orthenstraat 67
's Hertogenbosch
Inleiding Voormalige kamerwoning met werkplaatsje uit de tweede helft van de 18de eeuw, oorspronkelijk deel uitmakend van een reeks van ac..

Kaart & Routeplanner

Route naar In schoon metselwerk opgetrokken pand met verdieping onder met blauwe Hollandse pannen gedekt zadeldak in 's Hertogenbosch

Foto's (1)