Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gebosseerd gepleisterde gevel met kroonlijst op consoles, schuiframen en omlijste ingangspartij in 's Hertogenbosch

Woonhuis

Postelstraat 64
5211EB 's Hertogenbosch
Noord Brabant


Beschrijving van Huis met gebosseerd gepleisterde gevel met kroonlijst op consoles, schuiframen en omlijste ingangspartij

Huis met gebosseerd gepleisterde gevel (19e eeuw) met kroonlijst op consoles, schuiframen en omlijste ingangspartij. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21815
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gebosseerd gepleisterde gevel met kroonlijst op consoles, schuiframen en omlijste ingangspartij in 's Hertogenbosch

Huis met gebosseerd gepleisterde gevel met kroonlijst op consoles die voortzetting is van die van nr 64

Postelstraat 66
's Hertogenbosch
Huis met gebosseerd gepleisterde gevel met kroonlijst op consoles die voortzetting is van die van nr 64. 19e eeuw. Onder een dak met het nr ..

Huis met gebosseerd gepleisterde gevel met kroonlijst op consoles die voortzetting is van die van nr 66

Postelstraat 68
's Hertogenbosch
Huis met gebosseerd gepleisterde gevel met kroonlijst op consoles die voortzetting is van die van nr 66. 19e eeuw. Onder een dak met het nr ..

Huis met gebosseerd gepleisterde gevel met kroonlijst op consoles

Postelstraat 68
's Hertogenbosch
Huis met gebosseerd gepleisterde gevel met kroonlijst op consoles. De lijst is gelijksoortig aan die van nr 66. Evenals de kapconstructie is..

woonhuis

Postelstraat 60
's Hertogenbosch
Laat 15e eeuws pand bestaande uit: -breed voorhuis met verdieping onder afgeknot, met blauwe Hollandse pannen gedekt zadeldak aan de achterz..

Heeft samen met Kruisstraat 6 het huis 'De nobel' gevormd

Kruisstraat 2
's Hertogenbosch
Heeft samen met Kruisstraat 6 het huis "De Nobel" gevormd. Huis met lijstgevel met dakkapel, begin 19e eeuw. Achterhuis was brouwerij, reikt..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met gebosseerd gepleisterde gevel met kroonlijst op consoles, schuiframen en omlijste ingangspartij in 's Hertogenbosch

Foto's (2)