Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gebosseerd gepleisterde lijstgevel uit plm 1870 vensters met kuiven in stuc en afgeronde bovenhoeken in 's Hertogenbosch

Woonhuis

Peperstraat 9
5211KM 's Hertogenbosch
Noord Brabant


Beschrijving van Huis met gebosseerd gepleisterde lijstgevel uit plm 1870 vensters met kuiven in stuc en afgeronde bovenhoeken

Huis met gebosseerd gepleisterde lijstgevel uit plm 1870 vensters met kuiven in stuc en afgeronde bovenhoeken. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21787
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gebosseerd gepleisterde lijstgevel uit plm 1870 vensters met kuiven in stuc en afgeronde bovenhoeken in 's Hertogenbosch

Huis met statige gevel, gepleisterd, beganegronds gebosseerd

Peperstraat 7
's Hertogenbosch
Huis met statige gevel, gepleisterd, beganegronds gebosseerd; zware cordonlijsten; ingangspartij met kroonlijst op voluutvormige consoles; b..

Huis met doristische gevel met cordonlijsten

Peperstraat 11
's Hertogenbosch
Huis met doristische gevel met cordonlijsten; beganegronds boogvensters, waarvan de bogen op lijsten langs de muurdammen gedragen. Omlijst v..

Huis met lijstgevel geheel uit hardsteen

Peperstraat 8
's Hertogenbosch
Huis met lijstgevel geheel uit hardsteen; kroonlijst op consoles; uitvoerige versiering met cordonlijsten en consoles; omstreeks 1860.

woonhuis

Peperstraat 10
's Hertogenbosch
Inleiding. Het HERENHUIS is gelegen aan de oostelijke zijde van de Peperstraat in het centrum van 's-Hertogenbosch. Het herenhuis is aan be..

Monumentaal pand in doristische stijl

Peperstraat 6
's Hertogenbosch
Monumentaal PAND in doristische stijl uit omstreeks 1840; gepleisterd, beganegronds gebosseerd; cordonlijsten. Kroonlijst met tandlijst; har..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met gebosseerd gepleisterde lijstgevel uit plm 1870 vensters met kuiven in stuc en afgeronde bovenhoeken in 's Hertogenbosch

Foto's (1)