Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gepleisterde lijstgevel uit plm 1860 met geprofileerde, aan de bovenhoeken afgeronde vensteromlijstingen en met cordonlijst in 's Hertogenbosch

Woonhuis

Peperstraat 5
5211KM 's Hertogenbosch
Noord Brabant


Beschrijving van Huis met gepleisterde lijstgevel uit plm 1860 met geprofileerde, aan de bovenhoeken afgeronde vensteromlijstingen en met cordonlijst

Huis met gepleisterde lijstgevel uit plm 1860 met geprofileerde, aan de bovenhoeken afgeronde vensteromlijstingen en met cordonlijst. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21785
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gepleisterde lijstgevel uit plm 1860 met geprofileerde, aan de bovenhoeken afgeronde vensteromlijstingen en met cordonlijst in 's Hertogenbosch

Huis met eenvoudige lijstgevel met kroonlijst op klossen, die overgaan in triglyphen met druppen

Peperstraat 3
's Hertogenbosch
Huis met eenvoudige lijstgevel met kroonlijst op klossen, die overgaan in triglyphen met druppen. Geprofileerde deuromlijsting. Begin 19e ee..

Huis met statige gevel, gepleisterd, beganegronds gebosseerd

Peperstraat 7
's Hertogenbosch
Huis met statige gevel, gepleisterd, beganegronds gebosseerd; zware cordonlijsten; ingangspartij met kroonlijst op voluutvormige consoles; b..

Monumentaal empire pand

Peperstraat 4
's Hertogenbosch
Monumentaal Empire pand; gepleisterd; deuromlijsting met gecanneleerde pilasters en gesneden kalf. plm 1825. Schuiframen.

Huis met eenvoudige lijstgevel

Peperstraat 1
's Hertogenbosch
Huis met eenvoudige lijstgevel; hoog schilddak met dakkapel; kroonlijst op klossen; gesneden bovenlicht en deurkalf aan ingang. Omstreeks 18..

Groot pand met strenge gepleisterde gevel

Peperstraat 2
's Hertogenbosch
Groot pand met strenge gepleisterde gevel, vroeg 19e eeuw. Kroonlijst op klossen; brede ingang met omgekorniste kroonlijst op consoles met a..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met gepleisterde lijstgevel uit plm 1860 met geprofileerde, aan de bovenhoeken afgeronde vensteromlijstingen en met cordonlijst in 's Hertogenbosch

Foto's (1)