Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met eenvoudige lijstgevel met kroonlijst op klossen, die overgaan in triglyphen met druppen in 's Hertogenbosch

Woonhuis

Peperstraat 3
5211KM 's Hertogenbosch
Noord Brabant


Beschrijving van Huis met eenvoudige lijstgevel met kroonlijst op klossen, die overgaan in triglyphen met druppen

Huis met eenvoudige lijstgevel met kroonlijst op klossen, die overgaan in triglyphen met druppen. Geprofileerde deuromlijsting. Begin 19e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21784
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met eenvoudige lijstgevel met kroonlijst op klossen, die overgaan in triglyphen met druppen in 's Hertogenbosch

Huis met eenvoudige lijstgevel

Peperstraat 1
's Hertogenbosch
Huis met eenvoudige lijstgevel; hoog schilddak met dakkapel; kroonlijst op klossen; gesneden bovenlicht en deurkalf aan ingang. Omstreeks 18..

Huis met gepleisterde lijstgevel uit plm 1860 met geprofileerde, aan de bovenhoeken afgeronde vensteromlijstingen en met cordonlijst

Peperstraat 5
's Hertogenbosch
Huis met gepleisterde lijstgevel uit plm 1860 met geprofileerde, aan de bovenhoeken afgeronde vensteromlijstingen en met cordonlijst.

Groot pand met strenge gepleisterde gevel

Peperstraat 2
's Hertogenbosch
Groot pand met strenge gepleisterde gevel, vroeg 19e eeuw. Kroonlijst op klossen; brede ingang met omgekorniste kroonlijst op consoles met a..

Monumentaal empire pand

Peperstraat 4
's Hertogenbosch
Monumentaal Empire pand; gepleisterd; deuromlijsting met gecanneleerde pilasters en gesneden kalf. plm 1825. Schuiframen.

Huis met statige gevel, gepleisterd, beganegronds gebosseerd

Peperstraat 7
's Hertogenbosch
Huis met statige gevel, gepleisterd, beganegronds gebosseerd; zware cordonlijsten; ingangspartij met kroonlijst op voluutvormige consoles; b..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met eenvoudige lijstgevel met kroonlijst op klossen, die overgaan in triglyphen met druppen in 's Hertogenbosch

Foto's (1)