Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gevel met hoekuitmetselingen en middenrisaliet, omgekorniste kroonlijst met triglyphen in 's Hertogenbosch

Woonhuis

Oude Dieze 13
5211KT 's Hertogenbosch
Noord Brabant


Beschrijving van Huis met gevel met hoekuitmetselingen en middenrisaliet, omgekorniste kroonlijst met triglyphen

HUIS met gevel met hoekuitmetselingen en middenrisaliet, omgekorniste kroonlijst met triglyphen. Deuromlijsting met kroonlijst op tandlijst; festoenen en kopje. Pl.m. 1800. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21754
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gevel met hoekuitmetselingen en middenrisaliet, omgekorniste kroonlijst met triglyphen in 's Hertogenbosch

Pand met verdieping onder met hollandse pannen gedekt schilddak

Oude Dieze 15
's Hertogenbosch
Pand (XIX B met oudere kern) met verdieping onder met Hollandse pannen gedekt schilddak. De in schoon metselwerk opgetrokken voorgevel met h..

woonhuis

Oude Dieze 4
's Hertogenbosch
Voormalige, uit ca. 1888 daterende atelierruimte van de beeldhouwer H.van der Geld, bestaande uit pand zonder verdieping onder met blauwe Ho..

woonhuis

Oude Dieze 6
's Hertogenbosch
Uit 1888 daterend, in neo-renaissance stijl opgetrokken, voormalig woonhuis van de beeldhouwer H.van der Geld. In schoon metselwerk opgetrok..

woonhuis

Oude Dieze 8
's Hertogenbosch
Uit 1888 daterend, in schoon metselwerk opgetrokken, neo-renaissance pand met verdieping onder met rode Hollandse pannen gedekt schilddak me..

Huis met eenvoudige gevel

Oude Dieze 17
's Hertogenbosch
HUIS met eenvoudige gevel; schuiframen, beneden luiken; kroonlijst op gesneden consoles in régence stijl. Omstreeks 1775.

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met gevel met hoekuitmetselingen en middenrisaliet, omgekorniste kroonlijst met triglyphen in 's Hertogenbosch

Foto's (3)