Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met gebosseerd gepleisterde gevel met schuiframen en ingangspartij bestaande uit geblokte pilasters met kroonlijst waaronder triglyphen met druppen in 's Hertogenbosch

Woonhuis

Kerkstraat 56
5211KH 's Hertogenbosch
Noord Brabant


Beschrijving van Huis met gebosseerd gepleisterde gevel met schuiframen en ingangspartij bestaande uit geblokte pilasters met kroonlijst waaronder triglyphen met druppen

Huis met gebosseerd gepleisterde gevel met schuiframen en ingangspartij bestaande uit geblokte pilasters met kroonlijst waaronder triglyphen met druppen. Hardstenen plint. Omstreeks 1825. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21679
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met gebosseerd gepleisterde gevel met schuiframen en ingangspartij bestaande uit geblokte pilasters met kroonlijst waaronder triglyphen met druppen in 's Hertogenbosch

Pand met twee verdiepingen onder met pannen gedekt schilddak

Kerkstraat 73
's Hertogenbosch
Pand met twee verdiepingen onder met pannen gedekt schilddak. De in schoon metselwerk opgetrokken voorgevel heeft een gave houten winkelpui ..

Huis, bestaande uit twee panden

Kerkstraat 71
's Hertogenbosch
Huis, bestaande uit twee panden, waarvan het linkse met gebosseerd, gepleisterde lijstgevel en schuiframen uit omstreeks 1800, het rechtse m..

Pand met twee verdiepingen onder met blauwe hollandse pannen gedekt zadeldak met schild

Kerkstraat 77
's Hertogenbosch
Pand met twee verdiepingen onder met blauwe Hollandse pannen gedekt zadeldak met schild (voor). Gepleisterde, 19e eeuwse voorgevel met cordo..

woonhuis

Torenstraat 11
's Hertogenbosch
Nr 11. Noordelijk gedeelte van een blokvormig zeven vensterassen breed, in schoon metselwerk opgetrokken pand (XIX A) met twee verdiepingen ..

Huis met neogotische gevel uit omstreeks 1850

Kerkstraat 34
's Hertogenbosch
Huis met neogotische gevel uit omstreeks 1850. Rijk gesneden houten winkelpui met traceringen, arcaturen en twee beelden op voetstukken; bov..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met gebosseerd gepleisterde gevel met schuiframen en ingangspartij bestaande uit geblokte pilasters met kroonlijst waaronder triglyphen met druppen in 's Hertogenbosch

Foto's (3)