Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met twee verdiepingen onder met blauwe hollandse pannen gedekt zadeldak met schild in 's Hertogenbosch

Woonhuis

Kerkstraat 77
5211KE 's Hertogenbosch
Noord Brabant


Beschrijving van Pand met twee verdiepingen onder met blauwe hollandse pannen gedekt zadeldak met schild

Pand met twee verdiepingen onder met blauwe Hollandse pannen gedekt zadeldak met schild (voor). Gepleisterde, 19e eeuwse voorgevel met cordonlijsten en afgesloten door kroonlijst met gebosseerde velden en consoles; deur met bovenlicht en vensters met schuiframen (op verdieping T-ramen), alle met geprofileerde stucwerkomlijsting en kuifstuk, en in bovenlichten op begane grond glas-in-lood ramen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21677
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met twee verdiepingen onder met blauwe hollandse pannen gedekt zadeldak met schild in 's Hertogenbosch

Pand met twee verdiepingen onder met pannen gedekt schilddak

Kerkstraat 73
's Hertogenbosch
Pand met twee verdiepingen onder met pannen gedekt schilddak. De in schoon metselwerk opgetrokken voorgevel heeft een gave houten winkelpui ..

Huis, bestaande uit twee panden

Kerkstraat 71
's Hertogenbosch
Huis, bestaande uit twee panden, waarvan het linkse met gebosseerd, gepleisterde lijstgevel en schuiframen uit omstreeks 1800, het rechtse m..

Huis met gebosseerd gepleisterde gevel met schuiframen en ingangspartij bestaande uit geblokte pilasters met kroonlijst waaronder triglyphen met drupp ..

Kerkstraat 56
's Hertogenbosch
Huis met gebosseerd gepleisterde gevel met schuiframen en ingangspartij bestaande uit geblokte pilasters met kroonlijst waaronder triglyphen..

Huis met lijstgevel met gebosseerde pleisterlaag

Parade 8
's Hertogenbosch
Huis met lijstgevel met gebosseerde pleisterlaag. Schuiframen. Bovenlicht van ingang met ruitmotief uit segmenten. Cordonlijst. Eerste helft..

woonhuis

Torenstraat 11
's Hertogenbosch
Nr 11. Noordelijk gedeelte van een blokvormig zeven vensterassen breed, in schoon metselwerk opgetrokken pand (XIX A) met twee verdiepingen ..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand met twee verdiepingen onder met blauwe hollandse pannen gedekt zadeldak met schild in 's Hertogenbosch

Foto's (1)