Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met in de 19e eeuw nieuw beklampte trapgevel met natuurstenen banden, blokken en vleugelstukken in 's Hertogenbosch

Woonhuis

Hooge Steenweg 32
5211JP 's Hertogenbosch
Noord Brabant


Beschrijving van Huis met in de 19e eeuw nieuw beklampte trapgevel met natuurstenen banden, blokken en vleugelstukken

Huis met in de 19e eeuw nieuw beklampte trapgevel (1638 blijkens jaartal in top) met natuurstenen banden, blokken en vleugelstukken. Segmentvormige ontlastingsbogen. Gebogen topfronton met pijnappel. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21646
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met in de 19e eeuw nieuw beklampte trapgevel met natuurstenen banden, blokken en vleugelstukken in 's Hertogenbosch

Huis met trapgevel

Visstraat 6
's Hertogenbosch
Huis met trapgevel. Eerste en tweede verdieping door lijsten van elkaar gescheiden en ieder met toscaanse pilasters. Gebogen topfronton met ..

overig

Ruissche Poort (toegangspoort) ong
's Hertogenbosch
Toegang tot het St.Pieterskerkhof, steeg naar Achter de Tolbrug. Holgeprofileerde natuurstenen ingangspoort, overtoogd door een uitgekraagde..

woonhuis

Hooge Steenweg 20
's Hertogenbosch
In oorsprong vermoedelijk 16e-eeuws pand - voorhuis met vast achterhuis - met verdieping en verdiep onder met blauwe Hollandse pannen (en go..

De Gulden Hopsack

Orthenstraat 3
's Hertogenbosch
De Gulden hopsack, omstreeks 1620. In 1923 gerestaureerd door H.van Heeswijk, waarbij de onderpui vernieuwd. Trapgevel met geprofileerde co..

gebouw

Hooge Steenweg 15
's Hertogenbosch
Inleiding. Het THEATER met BOVENWONING, is gelegen aan de oostelijke zijde van de Hooge Steenweg in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Het..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)