Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met lijstgevel in 's Hertogenbosch

Woonhuis

Hinthamerstraat 184
5211MX 's Hertogenbosch
Noord Brabant


Beschrijving van Huis met lijstgevel

Huis met lijstgevel uit het begin van de 19e eeuw. Schuiframen, voorzien van klossen met druppen onder de wisseldorpels. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21642
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met lijstgevel in 's Hertogenbosch

gebouw

Hinthamerstraat 190
's Hertogenbosch
Inleiding. De WINKEL met WOONHUIS "In de Drij Swarte Mollen" is gelegen aan de noordelijke zijde van de Hinthamerstraat, op de hoek van de ..

Monumentaal pand met koetshuis

Hinthamerstraat 176
's Hertogenbosch
Monumentaal pand met koetshuis uit omstreeks 1840. Beganegronds van hardsteen met bossingen, boven gepleisterd. Vlakke cordonlijst onder de ..

Pand met twee verdiepingen onder met blauwe hollandse pannen gedekt zadeldak tegen topgevel met vlechtingen en met schild boven de in schoon metselwer ..

Hinthamerstraat 199
's Hertogenbosch
PAND met twee verdiepingen onder met blauwe Hollandse pannen gedekt zadeldak tegen topgevel met vlechtingen (achter) en met schild boven de ..

De Kalverendans en De Hopsack

Hinthamerstraat 183
's Hertogenbosch
Inleiding. Het HERENHUIS is gelegen aan de zuidelijke zijde van de Hinthamerstraat, in het centrum van 's-Hertogenbosch. De kern van het he..

woonhuis

Hinthamerstraat 196
's Hertogenbosch
Drie vensterassen breed pand (XIX B) met verdieping onder met blauwe Hollandse pannen gedekt zadeldak tegen topgevel (achter) en met schild ..

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)