Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis met lijstgevel met boven de winkelpui horizontaal gegroefd pleisterwerk, segmentvormig overtoogde vensters met stucversiering en fragment van oudere kroonlijst met consoles in régence-stijl uit .. in 's Hertogenbosch

Woonhuis

Hinthamerstraat 62
5211MR 's Hertogenbosch
Noord Brabant


Beschrijving van Huis met lijstgevel met boven de winkelpui horizontaal gegroefd pleisterwerk, segmentvormig overtoogde vensters met stucversiering en fragment van oudere kroonlijst met consoles in régence-stijl uit ..

Huis met lijstgevel met boven de winkelpui horizontaal gegroefd pleisterwerk, segmentvormig overtoogde vensters met stucversiering en fragment van oudere kroonlijst met consoles in régence-stijl uit omstreeks 1780. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21631
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:55:05.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis met lijstgevel met boven de winkelpui horizontaal gegroefd pleisterwerk, segmentvormig overtoogde vensters met stucversiering en fragment van oudere kroonlijst met consoles in régence-stijl uit .. in 's Hertogenbosch

Huis met hardstenen pilastergevel uit omstreeks 1840 of iets vroeger

Hinthamerstraat 69
's Hertogenbosch
Huis met hardstenen pilastergevel uit omstreeks 1840 of iets vroeger.

Oude mannen- en vrouwen huis

Hinthamerstraat 72
's Hertogenbosch
Oude Mannen- en Vrouwen HUIS. Ontwikkeld uit de middeleeuwse Tafel van de H. Geest ofwel het Geefhuis; sedert 1810 bejaardentehuis. Groot d..

gebouw

Sint Josephstraat 1
's Hertogenbosch
St.Leonardusgesticht. Aansluitend bij Oude Mannen en Vrouwenhuis, Hinthamerstraat 72. Gevel gepleisterd en gebosseerd; daaronder verband met..

Huis met baksteengevel met vlakke vooruitspringende middenpartij en hoeklisenen

Hinthamerstraat 63
's Hertogenbosch
Huis met baksteengevel met vlakke vooruitspringende middenpartij en hoeklisenen, XIXa. Geprofileerde kroonlijst en raamkozijnen op de 1e ver..

Huis met eenvoudige bakstenen lijstgevel

Hinthamerstraat 89
's Hertogenbosch
Huis met eenvoudige bakstenen lijstgevel, uit midden 19e eeuw, waarvan vooral het neogotisch winkelinterieur met houten traceringen en tegel..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis met lijstgevel met boven de winkelpui horizontaal gegroefd pleisterwerk, segmentvormig overtoogde vensters met stucversiering en fragment van oudere kroonlijst met consoles in régence-stijl uit .. in 's Hertogenbosch

Foto's (3)