Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met gevel met eerste verdieping van het "type met grote blokken", tweede verdieping en ingezwenkte hals onder rollagen en toplijstje. Op de verdiepingen goede late roedenverdeling in Amsterdam

Woonhuis

Kalverstraat 108
1012PJ Amsterdam
Noord Holland

Bouwjaar: 17e/18e/19e eeuw


Beschrijving van Pand met gevel met eerste verdieping van het "type met grote blokken", tweede verdieping en ingezwenkte hals onder rollagen en toplijstje. Op de verdiepingen goede late roedenverdeling

Pand met gevel met eerste verdieping van het "type met grote blokken" (XVIIb), tweede verdieping (XVIII) en ingezwenkte hals onder rollagen en toplijstje (begin XIX). Op de verdiepingen goede late roedenverdeling. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 2159
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met gevel met eerste verdieping van het "type met grote blokken", tweede verdieping en ingezwenkte hals onder rollagen en toplijstje. Op de verdiepingen goede late roedenverdeling in Amsterdam

Pand met halsgevel met wapen van Amsterdam in de afdekking en twee oeils-de-boeuf. Vormt groep met nrs 100 en 102. (Op gezamenlijke moderne pui met nr ..

Kalverstraat 100
Amsterdam
Pand met halsgevel met wapen van Amsterdam in de afdekking en twee oeils-de-boeuf (XVIIc). Vormt groep met nrs 100 en 102. (Op gezamenlijke ..

Pand met halsgevel met wapen van Amsterdam in de afdekking en twee oeils-de-boeuf. Vormt groep met nrs 100 en 104. (Op gezamenlijke moderne pui met nr ..

Kalverstraat 100
Amsterdam
Pand met halsgevel met wapen van Amsterdam in de afdekking en twee oeils-de-boeuf (XVIIc). Vormt groep met nrs 100 en 104. (Op gezamenlijke ..

Pand met halsgevel met wapen van Amsterdam in de afdekking en twee oeils-de-boeuf. Vormt groep met nrs 102 en 104. (Op gezamenlijke moderne pui met nr ..

Kalverstraat 100
Amsterdam
Pand met halsgevel met wapen van Amsterdam in de afdekking en twee oeils-de-boeuf (XVIIc). Vormt groep met nrs 102 en 104. (Op gezamenlijke ..

Pand met halsgevel met gedeelde vleugelstukken en schelp in de afdekking. Vormt groep met nrs 94 en 96

Kalverstraat 98
Amsterdam
Pand met halsgevel met gedeelde vleugelstukken en schelp in de afdekking. Vormt groep met nrs 94 en 96.

Pand met halsgevel met gedeelde vleugelstukken en schelp in de afdekking. Vormt groep met nrs 94 en 98

Kalverstraat 96
Amsterdam
Pand met halsgevel met gedeelde vleugelstukken en schelp in de afdekking. Vormt groep met nrs 94 en 98.

Kaart & Routeplanner


Foto's (3)