Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Kleine, in baksteen opgetrokken en met baksteen gewelfje afgedekte bakoven, geheel omsloten door een aantal forse beuken in Hengelo (Gld)

Boerderij

Varsselseweg 43
7255NR Hengelo (Gld) (gemeente Bronckhorst)
Gelderland

Bouwjaar: begin 19e eeuw


Beschrijving van Kleine, in baksteen opgetrokken en met baksteen gewelfje afgedekte bakoven, geheel omsloten door een aantal forse beuken

Kleine, in baksteen opgetrokken en met baksteen gewelfje afgedekte bakoven, geheel omsloten door een aantal forse beuken; 19e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21516
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Kleine, in baksteen opgetrokken en met baksteen gewelfje afgedekte bakoven, geheel omsloten door een aantal forse beuken in Hengelo (Gld)

Tjootinkshuis

Varsselseweg 43
Hengelo (Gld) (Gemeente Bronckhorst)
Boerderij uit het begin van de 19e eeuw onder met riet en pannen gedekt wolfdak. Het woongedeelte heeft vensters met twaalf- en zesruitsschu..

Boerderij 'Groot gotink', in traditionele stijl opgetrokken hoeve met in de vensters roedenverdeling

Sarinkdijk 21
Hengelo (Gld) (Gemeente Bronckhorst)
BOERDERIJ "Groot Gotink", in traditionele stijl opgetrokken hoeve (1880) met in de vensters roedenverdeling in stijl XVIII.

Het Zelle, rechter bouwhuis

Ruurloseweg 92A
Hengelo (Gld) (Gemeente Bronckhorst)
Omschrijving RECHTER BOUWHUIS, bestaande uit koetshuis annex koetsierswoning en paardenstal met tuigenkamer. Gebouw van een bouwlaag en ee..

Het Zelle, Brandschuur

Ruurloseweg 92
Hengelo (Gld) (Gemeente Bronckhorst)
Omschrijving Rechts naast het huis en daarmee verbonden door een muur met een door een rechte strek afgedekte doorgang ligt een SCHUUR van..

Het Zelle, linker bouwhuis

Ruurloseweg 92
Hengelo (Gld) (Gemeente Bronckhorst)
Omschrijving LINKER BOUWHUIS, koestal. Gebouw van een bouwlaag en een kap, opgetrokken van rode baksteen op rechthoekige plattegrond onder..

Kaart & Routeplanner

Route naar Kleine, in baksteen opgetrokken en met baksteen gewelfje afgedekte bakoven, geheel omsloten door een aantal forse beuken in Hengelo (Gld)