Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Magazijnen. Links van het Admiraliteitsgebouw de geweer- en werkmagazijnen, onder pannen schilddaken in Hellevoetsluis

Militair Object

Oostzanddijk 24
3221AL Hellevoetsluis
Zuid Holland

Bouwjaar: 17e eeuw


Beschrijving van Magazijnen. Links van het Admiraliteitsgebouw de geweer- en werkmagazijnen, onder pannen schilddaken

Magazijnen. Links van het Admiraliteitsgebouw de geweer- en werkmagazijnen, 17e eeuw onder pannen schilddaken. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21417
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Magazijnen. Links van het Admiraliteitsgebouw de geweer- en werkmagazijnen, onder pannen schilddaken in Hellevoetsluis

Admiraliteitsgebouw

Oostzanddijk 22
Hellevoetsluis
Admiraliteitsgebouw. Blokvormig gebouw met verdieping en omlopend schilddak waarop sierschoorstenen. Voorgevel in klassicistisch barokke tra..

Kleine Kerkje

Oostzanddijk 20
Hellevoetsluis
Waag. Rechthoekig bakstenen gebouw met pannen schilddak, midden 17e eeuw, gerestaureerd omstreeks 1963. In de voorgevel drie getoogde poorte..

vm Machinistenschool

Industriehaven 1
Hellevoetsluis
V.m. Machinistenschool. Gebouw zonder verdieping, derde kwart 19e eeuw. Gepleisterde lisenen en kroonlijst met opzetstuk, boven de middenpar..

Gepleisterd herenhuis met verdieping en schilddak. Deuromlijsting met hoofdgestel en lantaarn. Houten kroonlijst. Zeven stoeppalen met ijzeren stoephe ..

Oostzanddijk 1
Hellevoetsluis
Gepleisterd herenhuis met verdieping en schilddak, eerste helft 19e eeuw. Deuromlijsting met hoofdgestel en lantaarn. Houten kroonlijst. Zev..

Het grote dok

Industriehaven
Hellevoetsluis
Het grote dok.

Kaart & Routeplanner

Route naar Magazijnen. Links van het Admiraliteitsgebouw de geweer- en werkmagazijnen, onder pannen schilddaken in Hellevoetsluis

Foto's (1)