Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij, onder rieten wolfdak. De voorgevel heeft vlechtingen, en vensters met luiken en kleine roedenverdeling in de ramen in Hei en Boeicop

Boerderij

Hei- en Boeicopseweg 65
4126RE Hei en Boeicop (gemeente Zederik)
Zuid Holland

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Boerderij, onder rieten wolfdak. De voorgevel heeft vlechtingen, en vensters met luiken en kleine roedenverdeling in de ramen

Boerderij, 18e eeuw, onder rieten wolfdak. De voorgevel heeft vlechtingen, en vensters met luiken en kleine roedenverdeling in de ramen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21333
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:54:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij, onder rieten wolfdak. De voorgevel heeft vlechtingen, en vensters met luiken en kleine roedenverdeling in de ramen in Hei en Boeicop

Kleine boerderij, onder rieten wolfdak met aan de linkerzijde een tot dichtbij de grond doorlopend dakschild. Vensters met luiken

Hei- en Boeicopseweg 73
Hei en Boeicop (Gemeente Zederik)
Kleine boerderij, 18e eeuw, onder rieten wolfdak met aan de linkerzijde een tot dichtbij de grond doorlopend dakschild. Vensters met luiken.

Boerderij op T-vormige plattegrond, waarvan alleen het linker gedeelte van het woonhuis voor bescherming in aanmerking komt. Zadeldak met puntgevel, v ..

Hei- en Boeicopseweg 57
Hei en Boeicop (Gemeente Zederik)
Boerderij op T-vormige plattegrond, waarvan alleen het linker gedeelte van het woonhuis voor bescherming in aanmerking komt. Zadeldak met p..

Boerderij, onder rieten wolfdak met hogere stal. In de voorgevel, die gepleisterd is, vensters met luiken en zesruitsschuiframen. Zoldervenster met ha ..

Hei- en Boeicopseweg 55
Hei en Boeicop (Gemeente Zederik)
Boerderij, 18e eeuw, onder rieten wolfdak met hogere stal. In de voorgevel, die gepleisterd is, vensters met luiken en zesruitsschuiframen. ..

Nederlands Hervormde Kerk

Hei- en Boeicopseweg 46
Hei en Boeicop (Gemeente Zederik)
Ned. Herv. Kerk. Laat-gotisch bouwwerk, waarvan het eenbeukige schip uit de 16e eeuw dateert. Van het oudere koor resteren sinds de afbraa..

Gepleisterde boerderij, met puntgevel en rieten zadeldak. In de voorgevel vensters met luiken en schuiframen, waarin twaalf- en zesruitsroedenverdelin ..

Hei- en Boeicopseweg 40
Hei en Boeicop (Gemeente Zederik)
Gepleisterde boerderij, 18e eeuw met puntgevel en rieten zadeldak. In de voorgevel vensters met luiken en schuiframen, waarin twaalf- en zes..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij, onder rieten wolfdak. De voorgevel heeft vlechtingen, en vensters met luiken en kleine roedenverdeling in de ramen in Hei en Boeicop