Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij, met rieten wolfdak en voorgevel met vlechtingen. Links een opkamer. Vensters met vier- en zesruitsramen en luiken. In de rechter zijgevel twee vensters met luiken en twaalfruitsramen in Hei en Boeicop

Boerderij

Hei- en Boeicopseweg 26
4126RJ Hei en Boeicop (gemeente Zederik)
Zuid Holland

Bouwjaar: ca. 1800 1800 ca. 1800


Beschrijving van Boerderij, met rieten wolfdak en voorgevel met vlechtingen. Links een opkamer. Vensters met vier- en zesruitsramen en luiken. In de rechter zijgevel twee vensters met luiken en twaalfruitsramen

Boerderij, omstreeks 1800 met rieten wolfdak en voorgevel met vlechtingen. Links een opkamer. Vensters met vier- en zesruitsramen en luiken. In de rechter zijgevel twee vensters met luiken en twaalfruitsramen. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21328
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:54:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij, met rieten wolfdak en voorgevel met vlechtingen. Links een opkamer. Vensters met vier- en zesruitsramen en luiken. In de rechter zijgevel twee vensters met luiken en twaalfruitsramen in Hei en Boeicop

Kleine boerderij, onder hoog met riet gedekt wolfdak. Voorgevel met vlechtingen en vensters met luiken

Hei- en Boeicopseweg 24
Hei en Boeicop (Gemeente Zederik)
Kleine boerderij, 18e eeuw onder hoog, met riet gedekt wolfdak. Voorgevel met vlechtingen en vensters met luiken.

Boerderij, onder rieten wolfdak. In de gepleisterde voorgevel vensters met luiken en een zoldervenster met half kruiskozijn en onderluiken. Links een ..

Hei- en Boeicopseweg 21
Hei en Boeicop (Gemeente Zederik)
Boerderij, 18e eeuw, onder rieten wolfdak. In de gepleisterde voorgevel vensters met luiken en een zoldervenster met half kruiskozijn en ond..

Gepleisterde boerderij, met puntgevel en rieten zadeldak. In de voorgevel vensters met luiken en schuiframen, waarin twaalf- en zesruitsroedenverdelin ..

Hei- en Boeicopseweg 40
Hei en Boeicop (Gemeente Zederik)
Gepleisterde boerderij, 18e eeuw met puntgevel en rieten zadeldak. In de voorgevel vensters met luiken en schuiframen, waarin twaalf- en zes..

Nederlands Hervormde Kerk

Hei- en Boeicopseweg 46
Hei en Boeicop (Gemeente Zederik)
Ned. Herv. Kerk. Laat-gotisch bouwwerk, waarvan het eenbeukige schip uit de 16e eeuw dateert. Van het oudere koor resteren sinds de afbraa..

Boerderij, onder rieten wolfdak en met gepleisterde voorgevel. In de rechter zijgevel onder een opgewipt dak twee vensters met luiken en 20-ruitsroede ..

Hei- en Boeicopseweg 11
Hei en Boeicop (Gemeente Zederik)
Boerderij, waarschijnlijk 18e eeuw, onder rieten wolfdak en met gepleisterde voorgevel. In de rechter zijgevel onder een opgewipt dak twee v..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij, met rieten wolfdak en voorgevel met vlechtingen. Links een opkamer. Vensters met vier- en zesruitsramen en luiken. In de rechter zijgevel twee vensters met luiken en twaalfruitsramen in Hei en Boeicop