Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij met dwars woongedeelte van begane-grond met hoog, pannen schilddak, dat rechts aansluit tegen een puntgevel. Vensters met luiken in Hazerswoude Rijndijk

Boerderij

Rijndijk 203
2394CC Hazerswoude Rijndijk (gemeente Rijnwoude)
Zuid Holland

Bouwjaar: eerste helft 19e eeuw 1800 eerste helft 19e eeuw


Beschrijving van Boerderij met dwars woongedeelte van begane-grond met hoog, pannen schilddak, dat rechts aansluit tegen een puntgevel. Vensters met luiken

Boerderij met dwars woongedeelte van begane-grond met hoog, pannen schilddak, dat rechts aansluit tegen een puntgevel. Vensters met luiken. Eerste helft 19e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 21057
Laatste wijziging: 2014-12-09 19:54:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij met dwars woongedeelte van begane-grond met hoog, pannen schilddak, dat rechts aansluit tegen een puntgevel. Vensters met luiken in Hazerswoude Rijndijk

Boerderij met zadeldak tussen puntgevels en kleine, vooruitspringende vleugel met puntgevel, waarin vlechtingen en vensters met 12- en 6-ruits-schuifr ..

Rijndijk 199
Hazerswoude Rijndijk (Gemeente Rijnwoude)
Boerderij met zadeldak tussen puntgevels, 18e eeuw, en kleine, vooruitspringende vleugel met puntgevel, waarin vlechtingen en vensters met 1..

Boerderijcomplex "Hoeve Rijnland" bestaande uit: een boerderij, een zomerhuis annex melkhuis met boenhok, een karnhuis annex wagenschuur en stal en ee ..

Rijndijk 253
Hazerswoude Rijndijk (Gemeente Rijnwoude)
Inleiding Boerderijcomplex "Hoeve Rijnland" bestaande uit: een boerderij, een zomerhuis annex melkhuis met boenhok, een karnhuis annex wage..

"Hoeve Zonlust" onder rieten wolfdak

Rijndijk 259
Hazerswoude Rijndijk (Gemeente Rijnwoude)
"Hoeve Zonlust". Boerderij uit de 17e eeuw onder rieten wolfdak. In de voorgevel vlechtingen en geblokte ontlastingsbogen. In het boogveld b..

Restanten Groot Poelgeest

Dorpsstraat, ongenummerd
Koudekerk aan den Rijn (Gemeente Rijnwoude)
Groot Poelgeest. Van het slot Groot-Poelgeest, laatstelijk herbouwd in 1606 en gesloopt voor 1746, zijn bewaard gebleven: het kasteelterrein..

Hoeve "Ken U Zelven"

Lagewaard 24
Koudekerk aan den Rijn (Gemeente Rijnwoude)
HOEVE "Ken U Zelven". Boerderij, eerste helft 19e eeuw, onder rieten wolfdak. Voorgevel met vlechtingen. Rechts opkamer.

Kaart & Routeplanner


Foto's (1)