Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand, waarvan het zadeldak is gesloopt. De puntgevel aan de achterzijde bezat blijkens bewaard gebleven resten vroegere vlechtingen in Rijswijk

Boerderij

Van Vredenburchweg 24 A
2282SG Rijswijk
Zuid Holland

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Pand, waarvan het zadeldak is gesloopt. De puntgevel aan de achterzijde bezat blijkens bewaard gebleven resten vroegere vlechtingen

Achter 4c-d gebouwd achterhuis, onder een dak met 6 b, dat bij het voorhuis hoort. Pand uit de 18e eeuw, waarvan het zadeldak is gesloopt. De puntgevel aan de achterzijde bezat blijkens bewaard gebleven resten vroegere vlechtingen. Achter nr 6 twee gemetselde hekpijlers met hardstenen afdekplaten; links naast deze poort de muren van een schuur, waarvan de kap verdwenen is. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 20081
Laatste wijziging: 2014-10-11 14:32:19.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand, waarvan het zadeldak is gesloopt. De puntgevel aan de achterzijde bezat blijkens bewaard gebleven resten vroegere vlechtingen in Rijswijk

Gepleisterd pand voorgedeelte evenwijdig aan de straat, onder hoog schilddak, achtervleugel haaks smal door een puntgevel afgesloten zadeldak. In de 1 ..

Van Vredenburchweg 22
Rijswijk
Gepleisterd pand uit de 17e eeuw voorgedeelte evenwijdig aan d straat, onder hoog schilddak, achtervleugel haaks smal door een puntgevel afg..

Pand met bakstenen lijstgevel. Deur met omlijsting en bovenlicht. Vensters gewijzigd

Van Vredenburchweg 12
Rijswijk
Pand met bakstenen lijstgevel. Deur met omlijsting en bovenlicht. Vensters gewijzigd.

Voormalige pakhuis, onder schilddak. Over het achtergedeelte van dit pakhuis een zadeldak. Tuinmuur met poortje naast het pand De schoorsteen wordt be ..

Van Vredenburchweg 12
Rijswijk
V.m. pakhuis, 17e eeuw, onder schilddak. Over het achtergedeelte van dit pakhuis een zadeldak. Tuinmuur met poortje naast het pand De schoor..

Welgelegen

Julialaantje 2
Rijswijk
LANDHUIS (Huis Welgelegen). Het in classicistische stijl ontworpen Huis Welgelegen, deel uitmakend van het complex Welgelegen, ontstond in ..

Welgelegen: fruitmuur

Julialaantje 2
Rijswijk
FRUITMUUR. Vermoedelijk midden-19de-eeuwse fruitmuur, opgetrokken uit rode handvormsteen in staand verband, voorheen een deel van de moest..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand, waarvan het zadeldak is gesloopt. De puntgevel aan de achterzijde bezat blijkens bewaard gebleven resten vroegere vlechtingen in Rijswijk