Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Pand met bakstenen lijstgevel. Deur met omlijsting en bovenlicht. Vensters gewijzigd in Rijswijk

Woonhuis

Van Vredenburchweg 12
2282SG Rijswijk
Zuid Holland


Beschrijving van Pand met bakstenen lijstgevel. Deur met omlijsting en bovenlicht. Vensters gewijzigd

Pand met bakstenen lijstgevel. Deur met omlijsting en bovenlicht. Vensters gewijzigd. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 20078
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Pand met bakstenen lijstgevel. Deur met omlijsting en bovenlicht. Vensters gewijzigd in Rijswijk

Voormalige pakhuis, onder schilddak. Over het achtergedeelte van dit pakhuis een zadeldak. Tuinmuur met poortje naast het pand De schoorsteen wordt be ..

Van Vredenburchweg 12
Rijswijk
V.m. pakhuis, 17e eeuw, onder schilddak. Over het achtergedeelte van dit pakhuis een zadeldak. Tuinmuur met poortje naast het pand De schoor..

Gepleisterd pand voorgedeelte evenwijdig aan de straat, onder hoog schilddak, achtervleugel haaks smal door een puntgevel afgesloten zadeldak. In de 1 ..

Van Vredenburchweg 22
Rijswijk
Gepleisterd pand uit de 17e eeuw voorgedeelte evenwijdig aan d straat, onder hoog schilddak, achtervleugel haaks smal door een puntgevel afg..

Pand, waarvan het zadeldak is gesloopt. De puntgevel aan de achterzijde bezat blijkens bewaard gebleven resten vroegere vlechtingen

Van Vredenburchweg 24A
Rijswijk
Achter 4c-d gebouwd achterhuis, onder een dak met 6 b, dat bij het voorhuis hoort. Pand uit de 18e eeuw, waarvan het zadeldak is gesloopt. D..

Pand met verdieping, ontstaan door samenvoeging van twee oudere huizen, waarvoor een rechthoekig woonhuis onder schilddak werd gebouwd

Ruysdaelplein 39
Rijswijk
PAND met verdieping, ontstaan in de 18e eeuw door samenvoeging van twee oudere huizen, waarvoor een rechthoekig woonhuis onder schilddak wer..

Welgelegen

Julialaantje 2
Rijswijk
LANDHUIS (Huis Welgelegen). Het in classicistische stijl ontworpen Huis Welgelegen, deel uitmakend van het complex Welgelegen, ontstond in ..

Kaart & Routeplanner

Route naar Pand met bakstenen lijstgevel. Deur met omlijsting en bovenlicht. Vensters gewijzigd in Rijswijk

Foto's (1)