Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij, met dwars op de stal gebouwd gepleisterd woongedeelte onder zadeldak tussen puntgevels. Rechts een opkamer. Stal in de oude vorm vernieuwd. Op het erf een bakstenen, gepleisterde schuur met .. in Rijswijk

Boerderij

Sir Winston Churchillln 1009
2286AD Rijswijk
Zuid Holland

Bouwjaar: 17e eeuw 1600 17e eeuw


Beschrijving van Boerderij, met dwars op de stal gebouwd gepleisterd woongedeelte onder zadeldak tussen puntgevels. Rechts een opkamer. Stal in de oude vorm vernieuwd. Op het erf een bakstenen, gepleisterde schuur met ..

17e eeuwse boerderij, met dwars op de stal gebouwd gepleisterd woongedeelte onder zadeldak tussen puntgevels. Rechts een opkamer. Stal in de oude vorm vernieuwd. Op het erf een bakstenen, gepleisterde schuur met hoog pannen schilddak. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 20077
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij, met dwars op de stal gebouwd gepleisterd woongedeelte onder zadeldak tussen puntgevels. Rechts een opkamer. Stal in de oude vorm vernieuwd. Op het erf een bakstenen, gepleisterde schuur met .. in Rijswijk

Boerderij: woonhuis, opkamer, stal

Endehoekseweg 9
Rijswijk
BOERDERIJ uit de 17e eeuw. Het woonhuis is hoger dan de stal en draagt links een pannen wolfdak, achter aansluitend tegen een puntgevel en r..

De Schaapweimolen

Molenwetering 2
Rijswijk
MOLEN. Schaapsweidemolen, watermolen.

De Voorde met koetshuis, portiershuis

Van Vredenburchweg 985
Rijswijk
Voorde met koetshuis, portiershuis.

Fruitmuur, oostwestelijk van de Sint-Jan de Doperkerk

Herenstraat 162-164
Wateringen (Gemeente Westland)
Inleiding FRUITMUUR uit 1809, voorheen gebruikt voor de kweek van abrikozen, gelegen aan de oostwestzijde van het door sloten omgeven terre..

Sint-Jan de Doperkerk

Herenstraat 162
Wateringen (Gemeente Westland)
St.Jan de Doper, 1900-1901, A.A.J.Margry en J.M.Snickers. Pseudobasilicale KRUISKERK, de drie schipbeuken onder een dak. Toren met frontalen..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij, met dwars op de stal gebouwd gepleisterd woongedeelte onder zadeldak tussen puntgevels. Rechts een opkamer. Stal in de oude vorm vernieuwd. Op het erf een bakstenen, gepleisterde schuur met .. in Rijswijk

Foto's (2)