Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij, waarvan het woongedeelte een met pannen gedekt draagt. Houten kroonlijst en vensters met achtruitsschuiframen uit de eerste helft van de 19e eeuw. in Rijswijk

Boerderij

Laan Te Blotinghe 2
2282NJ Rijswijk
Zuid Holland

Bouwjaar: waarschijnlijk 17e eeuw 1600 waarschijnlijk 17e eeuw


Beschrijving van Boerderij, waarvan het woongedeelte een met pannen gedekt draagt. Houten kroonlijst en vensters met achtruitsschuiframen uit de eerste helft van de 19e eeuw.

Boerderij, waarschijnlijk 17e eeuw, waarvan het woongedeelte een met pannen gedekt draagt. Houten kroonlijst en vensters met achtruitsschuiframen uit de eerste helft van de 19e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 20067
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij, waarvan het woongedeelte een met pannen gedekt draagt. Houten kroonlijst en vensters met achtruitsschuiframen uit de eerste helft van de 19e eeuw. in Rijswijk

Welgelegen: dienstwoning

Julialaantje 2A
Rijswijk
In oorsprong vroeg-18de-eeuwse DIENSTWONING ANNEX WAGENSCHUUR behorende tot het complex "Welgelegen". Links van de dienstwoning staat de wag..

Welgelegen

Julialaantje 2
Rijswijk
LANDHUIS (Huis Welgelegen). Het in classicistische stijl ontworpen Huis Welgelegen, deel uitmakend van het complex Welgelegen, ontstond in ..

Welgelegen: fruitmuur

Julialaantje 2
Rijswijk
FRUITMUUR. Vermoedelijk midden-19de-eeuwse fruitmuur, opgetrokken uit rode handvormsteen in staand verband, voorheen een deel van de moest..

Welgelegen: koude bak

Julialaantje 2
Rijswijk
KOUDE BAK. Laat-19de-eeuwse hoge koude bak van rode baksteen met hardstenen afdekking op rechthoekige grondslag ten westen van de fruitmu..

Toegangshek voor Huis Welgelegen

Julialaantje 2
Rijswijk
TOEGANGSHEK VOOR HUIS WELGELEGEN. 19de-Eeuwse smeedijzeren toegangshek, gemaakt in Zweden, staande op naar buiten uitzwenkende bakstenen ..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij, waarvan het woongedeelte een met pannen gedekt draagt. Houten kroonlijst en vensters met achtruitsschuiframen uit de eerste helft van de 19e eeuw. in Rijswijk

Foto's (1)