Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Bakstenen woonhuis met klokgevel met zware rollaag onder zadeldak, aan de achterzijde met wolfeind; aan de voorzijde tegen een gevel met ingezwenkte zijkanten in Rijswijk

Woonhuis

Julialaantje 28
2283TB Rijswijk
Zuid Holland

Bouwjaar: 18e eeuw 1700 18e eeuw


Beschrijving van Bakstenen woonhuis met klokgevel met zware rollaag onder zadeldak, aan de achterzijde met wolfeind; aan de voorzijde tegen een gevel met ingezwenkte zijkanten

Bakstenen WOONHUIS met klokgevel met zware rollaag onder zadeldak, aan de acht achterzijde met wolfeind; aan de voorzijde tegen een gevel met ingezwenkte zijkanten, 18e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 20060
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Bakstenen woonhuis met klokgevel met zware rollaag onder zadeldak, aan de achterzijde met wolfeind; aan de voorzijde tegen een gevel met ingezwenkte zijkanten in Rijswijk

Parkaanleg Ter Nieuwburg met Naald van Rijswijk

Van Vredenburchweg 79
Rijswijk
Ter Nieuwburg. Parkaanleg, deels nog oude aanleg goed herkenbaar. Obelisk in 1793 door Willem V opgericht als herinnering aan de op deze pla..

Sint-Bonifatiuskerk

Van Vredenburchweg 69
Rijswijk
Inleiding St. BonifatiusKERK, behorend bij het kerkcomplex met pastorie, gebouwd in 1889/1897 naar ontwerp van Nicolaas Molenaar in neogoti..

Te Werve: hoofdgebouw

Van Vredenburchweg 105
Rijswijk
Omschrijving onderdeel 1: HOOFDGEBOUW (Te Werve). Witgepleisterd, onderkelderd hoofdgebouw in oorsprong daterend uit de 15de eeuw, met mog..

Te Werve: tuin- en parkaanleg

Van Vredenburchweg 105
Rijswijk
Omschrijving onderdeel 2: HISTORISCHE TUIN- EN PARKAANLEG behorende tot het recreatiepark en de voormalige buitenplaats Te Werve. Het oor..

Te Werve: voor het huis bij het terras twee identieke 18e-eeuwse ornamenten

Van Vredenburchweg 105
Rijswijk
Omschrijving onderdeel 3: ORNAMENTEN behorende tot recreatiepark en voormalige buitenplaats Te Werve. Voor het huis bij het terras staan tw..

Kaart & Routeplanner

Route naar Bakstenen woonhuis met klokgevel met zware rollaag onder zadeldak, aan de achterzijde met wolfeind; aan de voorzijde tegen een gevel met ingezwenkte zijkanten in Rijswijk

Foto's (5)