Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Kosterswoning in Haarlem

Woonhuis

Peuzelaarsteeg 3
2011SE Haarlem
Noord Holland

Bouwjaar: mogelijk 18e eeuw


Beschrijving van Kosterswoning

Kosterswoning, mogelijk 18e eeuws pand met verdieping onder schilddak; de gevel voorzien van zesruitsschuifvensters met blinden en afgesloten met een kroonlijst. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 19663
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Kosterswoning in Haarlem

Pand, ter huisvesting van de oude catechisatiekamer (thans kamer Fonds Van Zanten), in versoberde neo-Renaissance trant uitgevoerd vertrek met balkenz ..

Peuzelaarsteeg 3
Haarlem
Laat 19e eeuws pand, ter huisvesting van de oude catechisatiekamer (thans kamer Fonds Van Zanten), in versoberde neo-Renaissance trant uitge..

Verdiepingloos pand gebouwd ter huisvesting van de kerkeraadskamer onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak, opgetrokken in baksteen

Peuzelaarsteeg
Haarlem
Laat 19e eeuws verdiepingloos pand gebouwd ter huisvesting van de kerkeraadskamer onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak, opgetrokken in bakst..

Verdiepingsloos, plat afgedekt pand, opgetrokken in baksteen met natuurstenen sokkel, voorzien van een drietal zesruits (Empire) schuifvensters en een ..

Peuzelaarsteeg
Haarlem
Laat 19e eeuws verdiepingsloos, plat afgedekt pand, opgetrokken in baksteen met natuurstenen sokkel, voorzien van een drietal zesruits (Empi..

Pand met lijstgevel, pui verbouwd

Grote Houtstraat 47
Haarlem
PAND met lijstgevel, 19e eeuw, pui verbouwd.

Langgerekt pand zonder verdieping onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak met dakkapellen, opgetrokken in baksteen

Peuzelaarsteeg
Haarlem
Langgerekt pand zonder verdieping onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak met dakkapellen, opgetrokken in baksteen met natuurstenen sokkel en v..

Kaart & Routeplanner

Route naar Kosterswoning in Haarlem

Foto's (2)