Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Verdiepingloos pand gebouwd ter huisvesting van de kerkeraadskamer onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak, opgetrokken in baksteen in Haarlem

Kerkelijk Gebouw

Peuzelaarsteeg Ongd
2000AA Haarlem
Noord Holland

Bouwjaar: laat 19e eeuw


Beschrijving van Verdiepingloos pand gebouwd ter huisvesting van de kerkeraadskamer onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak, opgetrokken in baksteen

Laat 19e eeuws verdiepingloos pand gebouwd ter huisvesting van de kerkeraadskamer onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak, opgetrokken in baksteen, met natuurstenen sokkel, voorzien van een viertal zesruits (Empire) vensters en een ingangspartij met snijraam-bovenlicht en achttienruitsschuifvenster ter zijde. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 19662
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Verdiepingloos pand gebouwd ter huisvesting van de kerkeraadskamer onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak, opgetrokken in baksteen in Haarlem

Pand, ter huisvesting van de oude catechisatiekamer (thans kamer Fonds Van Zanten), in versoberde neo-Renaissance trant uitgevoerd vertrek met balkenz ..

Peuzelaarsteeg 3
Haarlem
Laat 19e eeuws pand, ter huisvesting van de oude catechisatiekamer (thans kamer Fonds Van Zanten), in versoberde neo-Renaissance trant uitge..

Kosterswoning

Peuzelaarsteeg 3
Haarlem
Kosterswoning, mogelijk 18e eeuws pand met verdieping onder schilddak; de gevel voorzien van zesruitsschuifvensters met blinden en afgeslote..

Verdiepingsloos, plat afgedekt pand, opgetrokken in baksteen met natuurstenen sokkel, voorzien van een drietal zesruits (Empire) schuifvensters en een ..

Peuzelaarsteeg
Haarlem
Laat 19e eeuws verdiepingsloos, plat afgedekt pand, opgetrokken in baksteen met natuurstenen sokkel, voorzien van een drietal zesruits (Empi..

Langgerekt pand zonder verdieping onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak met dakkapellen, opgetrokken in baksteen

Peuzelaarsteeg
Haarlem
Langgerekt pand zonder verdieping onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak met dakkapellen, opgetrokken in baksteen met natuurstenen sokkel en v..

Administratiekantoor/ingang van de Doopsgezinde Kerk gebouwd pand, voorzien van een poortvormige ingang opgetrokken in baksteen, afgewisseld met natuu ..

Frankestraat 24
Haarlem
Als Administratiekantoor/ingang van de Doopsgezinde Kerk gebouwd PAND, voorzien van een poortvormige ingang opgetrokken in baksteen, afgewis..

Kaart & Routeplanner

Route naar Verdiepingloos pand gebouwd ter huisvesting van de kerkeraadskamer onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak, opgetrokken in baksteen in Haarlem

Foto's (2)