Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Verdiepingsloos, plat afgedekt pand, opgetrokken in baksteen met natuurstenen sokkel, voorzien van een drietal zesruits (Empire) schuifvensters en een kroonlijst in Haarlem

Kerkelijk Gebouw

Peuzelaarsteeg Ongd
2000AA Haarlem
Noord Holland

Bouwjaar: laat 19e eeuw


Beschrijving van Verdiepingsloos, plat afgedekt pand, opgetrokken in baksteen met natuurstenen sokkel, voorzien van een drietal zesruits (Empire) schuifvensters en een kroonlijst

Laat 19e eeuws verdiepingsloos, plat afgedekt pand, opgetrokken in baksteen met natuurstenen sokkel, voorzien van een drietal zesruits (Empire) schuifvensters en een kroonlijst. Na 1891 gebouwd op een vroegere binnenplaats. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 19661
Laatste wijziging: 2014-10-12 09:49:28.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Verdiepingsloos, plat afgedekt pand, opgetrokken in baksteen met natuurstenen sokkel, voorzien van een drietal zesruits (Empire) schuifvensters en een kroonlijst in Haarlem

Verdiepingloos pand gebouwd ter huisvesting van de kerkeraadskamer onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak, opgetrokken in baksteen

Peuzelaarsteeg
Haarlem
Laat 19e eeuws verdiepingloos pand gebouwd ter huisvesting van de kerkeraadskamer onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak, opgetrokken in bakst..

Langgerekt pand zonder verdieping onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak met dakkapellen, opgetrokken in baksteen

Peuzelaarsteeg
Haarlem
Langgerekt pand zonder verdieping onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak met dakkapellen, opgetrokken in baksteen met natuurstenen sokkel en v..

Pand, ter huisvesting van de oude catechisatiekamer (thans kamer Fonds Van Zanten), in versoberde neo-Renaissance trant uitgevoerd vertrek met balkenz ..

Peuzelaarsteeg 3
Haarlem
Laat 19e eeuws pand, ter huisvesting van de oude catechisatiekamer (thans kamer Fonds Van Zanten), in versoberde neo-Renaissance trant uitge..

Kosterswoning

Peuzelaarsteeg 3
Haarlem
Kosterswoning, mogelijk 18e eeuws pand met verdieping onder schilddak; de gevel voorzien van zesruitsschuifvensters met blinden en afgeslote..

Administratiekantoor/ingang van de Doopsgezinde Kerk gebouwd pand, voorzien van een poortvormige ingang opgetrokken in baksteen, afgewisseld met natuu ..

Frankestraat 24
Haarlem
Als Administratiekantoor/ingang van de Doopsgezinde Kerk gebouwd PAND, voorzien van een poortvormige ingang opgetrokken in baksteen, afgewis..

Kaart & Routeplanner

Route naar Verdiepingsloos, plat afgedekt pand, opgetrokken in baksteen met natuurstenen sokkel, voorzien van een drietal zesruits (Empire) schuifvensters en een kroonlijst in Haarlem