Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Langgerekt pand zonder verdieping onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak met dakkapellen, opgetrokken in baksteen in Haarlem

Woonhuis

Peuzelaarsteeg Ongd
2000AA Haarlem
Noord Holland

Bouwjaar: 1868


Beschrijving van Langgerekt pand zonder verdieping onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak met dakkapellen, opgetrokken in baksteen

Langgerekt pand zonder verdieping onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak met dakkapellen, opgetrokken in baksteen met natuurstenen sokkel en voorzien van (5) zesruits-empire schuifvensters en kroonlijst, in oorsprong gebouwd in 1868 ter huisvesting van de catechisatiekamer. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 19659
Laatste wijziging: 2014-10-12 19:38:37.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Langgerekt pand zonder verdieping onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak met dakkapellen, opgetrokken in baksteen in Haarlem

Bijgebouw ter huisvesting van het predikfonds, opgetrokken in baksteen op natuurstenen sokkel en voorzien van natuurstenen blokken en banden, uitgevoe ..

Frankestraat 0 (hk. Peuzelaarsteeg -bijgebouw)
Haarlem
BIJGEBOUW ter huisvesting van het predikfonds, opgetrokken in baksteen op natuurstenen sokkel en voorzien van natuurstenen blokken en banden..

Administratiekantoor/ingang van de Doopsgezinde Kerk gebouwd pand, voorzien van een poortvormige ingang opgetrokken in baksteen, afgewisseld met natuu ..

Frankestraat 24
Haarlem
Als Administratiekantoor/ingang van de Doopsgezinde Kerk gebouwd PAND, voorzien van een poortvormige ingang opgetrokken in baksteen, afgewis..

Schuin in de rooilijn staand pand, waarin gehuisvest de Herenkamer, onder afgeplat schilddak met leien gedekt, opgetrokken in baksteen, afgewisseld me ..

Frankestraat 24
Haarlem
Schuin in de rooilijn staand PAND, waarin gehuisvest de Herenkamer, onder afgeplat schilddak met leien gedekt, opgetrokken in baksteen, afge..

Verdiepingsloos, plat afgedekt pand, opgetrokken in baksteen met natuurstenen sokkel, voorzien van een drietal zesruits (Empire) schuifvensters en een ..

Peuzelaarsteeg
Haarlem
Laat 19e eeuws verdiepingsloos, plat afgedekt pand, opgetrokken in baksteen met natuurstenen sokkel, voorzien van een drietal zesruits (Empi..

Fraai pand met rechte gootlijst, onder hoog zadeldak, kruisvensters waarboven afwisselend bogen en rechte strekken, hardstenen blokversiering, rijkeli ..

Frankestraat 37
Haarlem
Fraai PAND met rechte gootlijst, onder hoog zadeldak, kruisvensters waarboven afwisselend bogen en rechte strekken, hardstenen blokversierin..

Kaart & Routeplanner

Route naar Langgerekt pand zonder verdieping onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak met dakkapellen, opgetrokken in baksteen in Haarlem

Foto's (2)