Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Bijgebouw ter huisvesting van het predikfonds, opgetrokken in baksteen op natuurstenen sokkel en voorzien van natuurstenen blokken en banden, uitgevoerd in neo-Renaissance trant, onder pannen zadeldak .. in Haarlem

Woonhuis

Frankestraat 0 (hk. Peuzelaarsteeg -bijgebouw)
2000AA Haarlem
Noord Holland

Bouwjaar: ca. 1896


Beschrijving van Bijgebouw ter huisvesting van het predikfonds, opgetrokken in baksteen op natuurstenen sokkel en voorzien van natuurstenen blokken en banden, uitgevoerd in neo-Renaissance trant, onder pannen zadeldak ..

BIJGEBOUW ter huisvesting van het predikfonds, opgetrokken in baksteen op natuurstenen sokkel en voorzien van natuurstenen blokken en banden, uitgevoerd in neo-Renaissance trant, onder pannen zadeldak met trapgevel aan zijde Frankestraat, bekroond door een fronton. Aanbouw ter rechterzijde. Gebouwd ca. 1896. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 19091
Laatste wijziging: 2014-10-12 19:38:37.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Bijgebouw ter huisvesting van het predikfonds, opgetrokken in baksteen op natuurstenen sokkel en voorzien van natuurstenen blokken en banden, uitgevoerd in neo-Renaissance trant, onder pannen zadeldak .. in Haarlem

Administratiekantoor/ingang van de Doopsgezinde Kerk gebouwd pand, voorzien van een poortvormige ingang opgetrokken in baksteen, afgewisseld met natuu ..

Frankestraat 24
Haarlem
Als Administratiekantoor/ingang van de Doopsgezinde Kerk gebouwd PAND, voorzien van een poortvormige ingang opgetrokken in baksteen, afgewis..

Schuin in de rooilijn staand pand, waarin gehuisvest de Herenkamer, onder afgeplat schilddak met leien gedekt, opgetrokken in baksteen, afgewisseld me ..

Frankestraat 24
Haarlem
Schuin in de rooilijn staand PAND, waarin gehuisvest de Herenkamer, onder afgeplat schilddak met leien gedekt, opgetrokken in baksteen, afge..

Langgerekt pand zonder verdieping onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak met dakkapellen, opgetrokken in baksteen

Peuzelaarsteeg
Haarlem
Langgerekt pand zonder verdieping onder dwarsgeplaatst pannen zadeldak met dakkapellen, opgetrokken in baksteen met natuurstenen sokkel en v..

Fraai pand met rechte gootlijst, onder hoog zadeldak, kruisvensters waarboven afwisselend bogen en rechte strekken, hardstenen blokversiering, rijkeli ..

Frankestraat 37
Haarlem
Fraai PAND met rechte gootlijst, onder hoog zadeldak, kruisvensters waarboven afwisselend bogen en rechte strekken, hardstenen blokversierin..

Pand met lijstgevel, eind 18e eeuw

Frankestraat 33
Haarlem
PAND met lijstgevel, eind 18e eeuw.

Kaart & Routeplanner

Route naar Bijgebouw ter huisvesting van het predikfonds, opgetrokken in baksteen op natuurstenen sokkel en voorzien van natuurstenen blokken en banden, uitgevoerd in neo-Renaissance trant, onder pannen zadeldak .. in Haarlem

Foto's (2)