Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Fraai pand met rechte gootlijst, onder hoog zadeldak, kruisvensters waarboven afwisselend bogen en rechte strekken, hardstenen blokversiering, rijkelijk in de gevel zijn toegepast in Haarlem

Woonhuis

Frankestraat 37
2011HT Haarlem
Noord Holland

Bouwjaar: aanvang 17e eeuw


Beschrijving van Fraai pand met rechte gootlijst, onder hoog zadeldak, kruisvensters waarboven afwisselend bogen en rechte strekken, hardstenen blokversiering, rijkelijk in de gevel zijn toegepast

Fraai PAND met rechte gootlijst, onder hoog zadeldak, kruisvensters waarboven afwisselend bogen en rechte strekken, hardstenen blokversiering, rijkelijk in de gevel zijn toegepast. Aanvang 17e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 19082
Laatste wijziging: 2014-10-12 19:38:37.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Fraai pand met rechte gootlijst, onder hoog zadeldak, kruisvensters waarboven afwisselend bogen en rechte strekken, hardstenen blokversiering, rijkelijk in de gevel zijn toegepast in Haarlem

Bijgebouw ter huisvesting van het predikfonds, opgetrokken in baksteen op natuurstenen sokkel en voorzien van natuurstenen blokken en banden, uitgevoe ..

Frankestraat 0 (hk. Peuzelaarsteeg -bijgebouw)
Haarlem
BIJGEBOUW ter huisvesting van het predikfonds, opgetrokken in baksteen op natuurstenen sokkel en voorzien van natuurstenen blokken en banden..

Pand met lijstgevel, eind 18e eeuw

Frankestraat 33
Haarlem
PAND met lijstgevel, eind 18e eeuw.

Pand met lijstgevel 19e eeuw

Frankestraat 35
Haarlem
PAND MET LIJSTGEVEL 19e eeuw.

Administratiekantoor/ingang van de Doopsgezinde Kerk gebouwd pand, voorzien van een poortvormige ingang opgetrokken in baksteen, afgewisseld met natuu ..

Frankestraat 24
Haarlem
Als Administratiekantoor/ingang van de Doopsgezinde Kerk gebouwd PAND, voorzien van een poortvormige ingang opgetrokken in baksteen, afgewis..

Schuin in de rooilijn staand pand, waarin gehuisvest de Herenkamer, onder afgeplat schilddak met leien gedekt, opgetrokken in baksteen, afgewisseld me ..

Frankestraat 24
Haarlem
Schuin in de rooilijn staand PAND, waarin gehuisvest de Herenkamer, onder afgeplat schilddak met leien gedekt, opgetrokken in baksteen, afge..

Kaart & Routeplanner

Route naar Fraai pand met rechte gootlijst, onder hoog zadeldak, kruisvensters waarboven afwisselend bogen en rechte strekken, hardstenen blokversiering, rijkelijk in de gevel zijn toegepast in Haarlem

Foto's (3)