Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij onder pannen zadeldak, aan de voorzijde een houten topgevel, aan de achterzijde afgewolfd in Haaksbergen

Boerderij

Lankheterweg 4
7481VM Haaksbergen
Overijssel


Beschrijving van Boerderij onder pannen zadeldak, aan de voorzijde een houten topgevel, aan de achterzijde afgewolfd

Boerderij onder pannen zadeldak, aan de voorzijde een houten topgevel, aan de achterzijde afgewolfd. In de voorgevel restanten van vakwerk en schuifvenster met kleine roedenverdeling; bovenkamer onder pannen zadeldak tussen houten topgevels, nieuw vakwerk; links aangebouwd een schuur onder pannen zadeldak. Forse vrijstaande houten schuur, eveneens onder pannen zadeldak. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18872
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij onder pannen zadeldak, aan de voorzijde een houten topgevel, aan de achterzijde afgewolfd in Haaksbergen

Boerderij onder pannen zadeldak, houten topschilden

Lankheterweg 3
Haaksbergen
Boerderij onder pannen zadeldak, houten topschilden. In het woongedeelte schuifvensters met roedeverdeling, met luiken behangen; deur met bo..

Eenvoudige boerderijtje onder pannen zadeldak

Watermolenweg 4
Haaksbergen
Eenvoudige boerderijtje onder pannen zadeldak; houten topgevels. Het woongedeelte heeft vensters met roedenverdeling. Links achter aangebouw..

Boerderij onder zadeldak met pannen gedekt

Veddersweg 15
Haaksbergen
Boerderij onder zadeldak met pannen gedekt; aangebouwde bovenkamer. Alle topgevels voorzien van houten beschietingen. De gevel bestaande uit..

Oostendorper watermolen

Watermolenweg 3
Haaksbergen
WATERKOREN- en OLIEMOLEN, "Oosterdorpermolen". Dubbele watermolen met drie onderslagraderen. Het onderstuk der beide molens van Bentheimer s..

Bedrijfsgebouw een geheel uitmakend met het naastliggende watermolencomplex

Korenmolenweg 23
Haaksbergen
Bedrijfsgebouw (schuur), een geheel uitmakend met het naastliggende watermolencomplex. Vakwerkbouw met gebruikmaking van baksteen. Met oud H..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij onder pannen zadeldak, aan de voorzijde een houten topgevel, aan de achterzijde afgewolfd in Haaksbergen

Foto's (5)