Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij van het Langstraatse dwarsdeeltype; het woonhuis tussen topgevels, waarvan de voorste met trappen bekroond; zesdelige schuiframen met luiken; sieranker in de top in 's Gravenmoer

Boerderij

Waspikse Weg 15
5109RE 's Gravenmoer (gemeente Dongen)
Noord Brabant

Bouwjaar: 1664


Beschrijving van Boerderij van het Langstraatse dwarsdeeltype; het woonhuis tussen topgevels, waarvan de voorste met trappen bekroond; zesdelige schuiframen met luiken; sieranker in de top

BOERDERIJ van het Langstraatse dwarsdeeltype; het woonhuis tussen topgevels, waarvan de voorste met trappen bekroond; zesdelige schuiframen met luiken; jaarankers 1664 en een sieranker in de top. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18152
Laatste wijziging: 2014-10-11 14:32:19.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij van het Langstraatse dwarsdeeltype; het woonhuis tussen topgevels, waarvan de voorste met trappen bekroond; zesdelige schuiframen met luiken; sieranker in de top in 's Gravenmoer

Voormalige boerderij opgetrokken in Ambachtelijk-Traditionele stijl, nu woonhuis

Waspikse Weg 8
's Gravenmoer (Gemeente Dongen)
Inleiding. Voormalige BOERDERIJ uit het midden van de 19de eeuw, opgetrokken in Ambachtelijk-Traditionele stijl, nu woonhuis. De boerderij..

Voormalige Christelijk Gereformeerde Kerk, nu woonhuis

Waspikse Weg 5
's Gravenmoer (Gemeente Dongen)
Inleiding. Voormalige Christelijk Gereformeerde KERK in Neogotische stijl uit ca. 1900/1923, nu woonhuis. Op 30 november 1898 was de insti..

Boerderij van het langgeveltype onder zadeldak met wolfeind aan de achterzijde, gedekt met pannen

Vaartweg 2
's Gravenmoer (Gemeente Dongen)
In oorsprong 18e eeuwse BOERDERIJ van het langgeveltype onder zadeldak met wolfeind aan de achterzijde, gedekt met pannen. Geveltoppen met ..

Boerderij met gedeeltelijk terugspringende voorgevel en met riet gedekt wolfdak. Vensters met zes- en twaalfruitsschuiframen, opkamer met vierruitsraa ..

Vaartweg 6
's Gravenmoer (Gemeente Dongen)
BOERDERIJ uit het begin van de 18e eeuw met gedeeltelijk terugspringende voorgevel en met riet gedekt wolfdak. Vensters met zes- en twaalfru..

Woonhuis

Molendijk 53
's Gravenmoer (Gemeente Dongen)
Inleiding. WOONHUIS uit ca. 1900 in Ambachtelijk-Traditionele stijl. Het vrijstaande huis ligt op een rechthoekig perceel met de voor- of ..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij van het Langstraatse dwarsdeeltype; het woonhuis tussen topgevels, waarvan de voorste met trappen bekroond; zesdelige schuiframen met luiken; sieranker in de top in 's Gravenmoer