Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Boerderij met gedeeltelijk terugspringende voorgevel en met riet gedekt wolfdak. Vensters met zes- en twaalfruitsschuiframen, opkamer met vierruitsraam in 's Gravenmoer

Boerderij

Vaartweg 6
5109RC 's Gravenmoer (gemeente Dongen)
Noord Brabant

Bouwjaar: begin 18e eeuw 1700 begin 18e eeuw


Beschrijving van Boerderij met gedeeltelijk terugspringende voorgevel en met riet gedekt wolfdak. Vensters met zes- en twaalfruitsschuiframen, opkamer met vierruitsraam

BOERDERIJ uit het begin van de 18e eeuw met gedeeltelijk terugspringende voorgevel en met riet gedekt wolfdak. Vensters met zes- en twaalfruitsschuiframen, opkamer met vierruitsraam. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18150
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Boerderij met gedeeltelijk terugspringende voorgevel en met riet gedekt wolfdak. Vensters met zes- en twaalfruitsschuiframen, opkamer met vierruitsraam in 's Gravenmoer

Boerderij van het langgeveltype onder zadeldak met wolfeind aan de achterzijde, gedekt met pannen

Vaartweg 2
's Gravenmoer (Gemeente Dongen)
In oorsprong 18e eeuwse BOERDERIJ van het langgeveltype onder zadeldak met wolfeind aan de achterzijde, gedekt met pannen. Geveltoppen met ..

Voormalige Christelijk Gereformeerde Kerk, nu woonhuis

Waspikse Weg 5
's Gravenmoer (Gemeente Dongen)
Inleiding. Voormalige Christelijk Gereformeerde KERK in Neogotische stijl uit ca. 1900/1923, nu woonhuis. Op 30 november 1898 was de insti..

Voormalige boerderij opgetrokken in Ambachtelijk-Traditionele stijl, nu woonhuis

Waspikse Weg 8
's Gravenmoer (Gemeente Dongen)
Inleiding. Voormalige BOERDERIJ uit het midden van de 19de eeuw, opgetrokken in Ambachtelijk-Traditionele stijl, nu woonhuis. De boerderij..

Boerderij van het Langstraatse dwarsdeeltype; het woonhuis tussen topgevels, waarvan de voorste met trappen bekroond; zesdelige schuiframen met luiken ..

Waspikse Weg 15
's Gravenmoer (Gemeente Dongen)
BOERDERIJ van het Langstraatse dwarsdeeltype; het woonhuis tussen topgevels, waarvan de voorste met trappen bekroond; zesdelige schuiframen ..

Woonhuis

Molendijk 53
's Gravenmoer (Gemeente Dongen)
Inleiding. WOONHUIS uit ca. 1900 in Ambachtelijk-Traditionele stijl. Het vrijstaande huis ligt op een rechthoekig perceel met de voor- of ..

Kaart & Routeplanner

Route naar Boerderij met gedeeltelijk terugspringende voorgevel en met riet gedekt wolfdak. Vensters met zes- en twaalfruitsschuiframen, opkamer met vierruitsraam in 's Gravenmoer

Foto's (5)