Meer dan 63.000 rijksmonumenten


Huis onder met pannen belegd zadeldak tussen topgevels waarvan de korte voorgevel met een getrapte top; zesdelige schuiframen; ingang met pilasters en kroonlijst. Lelie-ankers in 's Gravenmoer

Woonhuis

Kerkdijk 1
5109TL 's Gravenmoer (gemeente Dongen)
Noord Brabant

Bouwjaar: begin 19e eeuw 1800 begin 19e eeuw


Beschrijving van Huis onder met pannen belegd zadeldak tussen topgevels waarvan de korte voorgevel met een getrapte top; zesdelige schuiframen; ingang met pilasters en kroonlijst. Lelie-ankers

HUIS onder met pannen belegd zadeldak tussen topgevels waarvan de korte voorgevel met een getrapte top; zesdelige schuiframen; ingang met pilasters en kroonlijst. Lelie-ankers. Begin 19e eeuw. (bron: Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed)

Rijksmonument nummer: 18147
Laatste wijziging: 2014-10-12 20:04:29.0

Recensies en ervaringen

Toevoegen

Monumenten in de buurt van Huis onder met pannen belegd zadeldak tussen topgevels waarvan de korte voorgevel met een getrapte top; zesdelige schuiframen; ingang met pilasters en kroonlijst. Lelie-ankers in 's Gravenmoer

Nederlands Hervormde Pastorie

Hoofdstraat 2
's Gravenmoer (Gemeente Dongen)
NED. HERV. PASTORIE. Woonhuis in Empire-trant uit omstreeks 1800, met dwars, door pannen belegd zadeldak tussen zij-topgevels, zesdelige sch..

Boerderij onder met riet gedekt zadeldak, dat aan de voorzijde aansluit tegen een hoge puntgevel met vlechtingen. Vensters met luiken en zesruitsschui ..

Hoofdstraat 5
's Gravenmoer (Gemeente Dongen)
18e eeuwse BOERDERIJ onder met riet gedekt zadeldak, dat aan de voorzijde aansluit tegen een hoge puntgevel met vlechtingen. Vensters met lu..

Pand onder met pannen gedekt wolfdak. Vensters met luiken en zes- en negenruitsschuiframen

Hoofdstraat 7
's Gravenmoer (Gemeente Dongen)
PAND uit de eerste helft van de 19e eeuw. Onder met pannen gedekt wolfdak. Vensters met luiken en zes- en negenruitsschuiframen.

Gemeentehuis 's-Gravenmoer

Hoofdstraat 8
's Gravenmoer (Gemeente Dongen)
Inleiding. GEMEENTEHUIS uit 1909. Ontwerp van architect C.A. Oomen (Oosterhout) in eenvoudige Neo-Renaissance vormen. De bouwsom bedraagt ..

Martinuskerk

Kerkdijk 15
's Gravenmoer (Gemeente Dongen)
NED. HERV. KERK. Sedert wijzigingen na verwoesting door de Fransen in 1672 bestaande uit een driezijdig gesloten koor van twee travee├źn, u..

Kaart & Routeplanner

Route naar Huis onder met pannen belegd zadeldak tussen topgevels waarvan de korte voorgevel met een getrapte top; zesdelige schuiframen; ingang met pilasters en kroonlijst. Lelie-ankers in 's Gravenmoer

Foto's (2)